| aleexuţ a întrebat:

În ultima vreme tot aud sâcâitoarea întrebare: "Tu ce vrei să faci în viaţă"? Aş vrea să vă aud şi vouă răspunsurile sau opiniile pentru această întrebare. Ăăm. scuze pentru că nu prea are legătură cu, categoria. Mulţumesc oricum!

13 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cred ca ar trebui sa le spui ca vei deveni ce te-a pregatit scoala sa devii, adica nimic.

| Evolution a răspuns:

Să fac tot ceea ce mă face fericit, cred că viaţa e drumul spre fericire, unii aleg greşit alţii nu.
În plus viaţa e ca un joc, eu mereu aşa gândesc şi chiar vreau să îl câştig, depinde ce vreţi să câştigaţi.
Atât timp cât nu ştiţi ce scop aveţi, trăiţi degeaba.

| TotiVorbescSinguri a răspuns (pentru Evolution):

Bravo! Fa ce vrei, dar suporta consecintele si nu tine cont de parerile altora...

| PatrickJ a răspuns (pentru Evolution):

O să fii dezamăgit când o să aflii că viaţa nu are de fapt niciun scop. Un joc în care nu există nici câştigători, nici pierzători.

| Evolution a răspuns (pentru PatrickJ):

Daca tratezi viata in felul acesta chiar ca nu ai sa fii in stare sa finalizezi.
Ce rost are sa ne gandim ce e dupa moarte sau chestii de genul asta? sa traim cat putem si sa facem ceea ce vrem si ceea ce ne face fericiti.
Ne umplem capul cu teorii si toate prostiile

| ionalexandru98 a răspuns:

Eu vreau sa dau la medicina, sa-mi aleg pe urma specializarea chirurgie generala si sa fiu cat de bun pot in aceasta meserie. Si ca tot suntem la familie si relatii, parintii mei vor ca eu sa fac automatica, da eu le-am spus ca plec de acasa si tot la medicina ma duc. In viata tebuie sa faci ce vei tu sa faci si ce simti a-ti place. Nu te lasa influentat de altii. Mergi pe drumul tau si ai sa vezi ca totu o sa fie ok. Daca vei sa-ti faci o idee despre anumite meseii, citeste aticole despre asta sau vezi si tu pe youtube exact in ce consta aceasta meserie.

| ionalexandru98 a răspuns (pentru ionalexandru98):

Scuzati micile greseli dar tasta r merge doar daca apesi tare.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Spune-le ca vrei sa canti manele si sa te lase in pace.

| aleexuţ explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Ştii, era o întrebare serioasă. Chiar nu e nevoie să faci mişto.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa descoper reteta fericirii happy in viata mea desigur...
Sa-mi gasesc sufletul pereche(imi dau multi tarcoale happy insa eu doresc sa-l gasesc pe Fat-Frumos al meu... happy )
Sa calatoresc macar O DATA in una din tarile :Japonia, China sau Coreea

Banuind ca tu ai pus intrebarea in intentia de a vedea la ce cariera viseaza tinerii :

-sa castig la loterie happy sa-r traduce SA FIU NOROCOASA! happy
-ceva care sa implice calatoria, nu monotonia thinking, reusind in acelasi timp nu doar sa-mi acopar cheltuielile ci si sa traiesc la un nivel mai mult decat decent... thinking ma intreb doar daca exista un asemenea job?! thinking happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doi copii si o casa. Haha, glumesc.

Sa evoluez, sa invat lucruri noi, sa fiu fericita, sa invat cat mai multe in domeniile care ma intereseaza.
Chestii de genul. Dar in principiu vreau un apartament, o pisica si sa nu aud de clisee cu plozi, stat in bucatarie si spalat chilotii sotului. Sa ma distrez si sa ma bucur de viata asta ca doar una am.

| Alina570 a răspuns:

Dupa liceu, voi invata medicina si voi fi cel mai bun neurochirurg din lume. De-asemenea, voi gasi pe cineva care sa ma iubeasca enorm si vom avea o fata si un baiat si toti patru vom fi cat mai fericiti posibil pana la adanci batraneti.happy

Nu cred ca atunci cand iti pun aceasta intrebare, cineva se asteapta sa ai un raspuns exact, ci mai mult probabil vor sa vada ca te gandesti in general la viitor. Gandeste-te la un raspuns multumitor pentru tine insuti si va fi bine.happy

| Juliss a răspuns:

Și pe mine mă tot întreba mama, sincer încă mă mai întreabă, iar eu îi răspund simplu cu o expresie amuzantă și neștiutoare :-)). Eu sunt a 10-a, filologie și până acum pentru facultate am 3 opțiuni: Academia de Poliție, Universitatea Transilvania Brașov (pentru profesoară de engleză) sau Facultatea de Teatru ( UNATC). Mi-ar place să-ți aud și ție răspunsul pentru respectiva întrebare! kiss