| notdecstar a întrebat:

Salut TPU!
Incep prin a mentiona ca nu sunt contra lgbt si tot ce tine de asa ceva. Sunt heterosexual. Saptamana asta am mers in vizita la prietena mea, care sta intr-un oras micut. In prima seara am iesit sa cumpar tigari, iar in fata magazinului m-a oprit un baiat care m-a intrebat cum ma cheama. Nimic dubios, m-am gandit ca poate ii par cunoscut (nu e prima oara cand vin). A doua zi i-am povestit prietenei mele mai in gluma, mai in serios ce s-a intamplat. Mi-a zis ca acela este baiatul preotului din oras si ca au fost colegi. Ok... nimic dubios din nou. Au trecut 3 zile si m-am întalnit cu el, din nou, la magazin. Problema este ca avea ceva ciudat, anumite gesturi care nu mi se pareau ok. M-a abordat, nu prea l-am bagat in seama si de aici incepe problema. Ii da mesaje pe Facebook prietenei mele spunandu-i ca sunt omul satanei, ca trebuie sa se desparta de mine, ca mi-a vorbit si stie ca il am pe diavol in mine. Nu sunt scandalagiu dar baiatul asta trebuie oprit. Prietena mea nu stie ce sa zica, fiind foarte credincioasa. Eu cred ca el este. pe dos, si refuzandu-l, l-am jignit.
Ce ati face in situatia asta?

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mi-as limpezi mintea si i-as lasa pe amandoi, cu tot cu orasul lor de rahat, plin de credinciosi.
Chiar daca ai convinge-o acum ca nu joci la FC Satana, e cretina si vei mai avea multe episoade din astea cu ea.

| Hammurabi a răspuns:

Ce aș face eu?
Aș ignora total situația. Pe el nu l-aș mai băga în seamă.
Iar prietena las-o să hotărască ea ce să creadă.
Că dacă îl crede pe el și se desparte de tine... oricum n-ai pierdut nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gestul de a trimite ei mesaje e laș și probabil acel băiat o vrea pe prietena ta si de asta vrea sa o desparta de tine.
Dar fii si tu inteligent, evita cearta si daca te duci in orase micute mergi doar la prietena ta si vino cu tigari de acasa sa nu mai fii nevoit sa mergi la magazin.

| EcceHomo a răspuns:

Diavolul nu poate locui decât în persoane predispuse la păcat, cu gânduri păcătoase și vicii. În locul prietenei tale, aș asculta ce are de spus fostul coleg, as cauta semnele de posesie.
In general, cei posedați imita animalele.
Fie vorba între noi, mai latri din când în când, nu-i asa? big grin

| notdecstar explică (pentru EcceHomo):

Ce-i drept, doar imi arat coltii, acum nu stiu cum sa interpretez ce spui tu acolo... sunt destul de credincios dar nu merg la biserica din cauza acestui stereotip.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Handicapați. Fiule ia aghiazmă și când îl vezi da peste el să-l vezi cum o sa facă spume la gură.