anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

intai de toate, intrebarea asta nu e din rautate, am vazut prea multe clipuri pe internet si multe la televizor, legat de: ce poate face o femeie sa fie luata in serios? cand zic femei ma refer la 25 ani sau mai sus, nu copile.in ziua de azi cum ai dao nu e bine, daca femeia e frumoasa, din start nu e luata in serios, la orice loc de munca se va zice de ea ca vorba americana "she slept her way to the top"(fetele din ziua de azi de 15 20 de ani nu le doare prea tare ca se culca mai cu toata scoala, cred ca e cool si restul dar dupa o varsta chiar daca nu o fac, sa iti spuna majoritatea asta, nu cred ca e prea satisfacator), daca e urata, nici macar nu e bagata in seama, se va zice de ea ca e proasta etc etc.nu am vazut nici macar odata sa se spuna de un barbat ca s-a culcat cu 10 femei ca sa ajunga director sau altele. Cum poate o femeie sa fie luata in serios?

repet nu zic cu rautate si nici nu am fost inselat sau alte aberatii ca sa gandesc asa (gandidu-ma la postariel troll), dar multe videoclupuri am vazut asta, si multe raspunsuri "pai daa e curva dao dracu" dar niciodata nu am stiu cum sa i dau la cineva peste gura. Noapte buna

2 răspunsuri:
| TheRealDaniel a răspuns:

In mare parte ai dreptate, dar sunt multe fete care sunt respectate si populare frumoase fiind sau urata, personalitatea fiind atuul principal nu poti generaliza si sa spui ca asa se intampla cu toate fetele, adevarat ca se intampla, este rau si nedrept, oamenii sunt rai si nu pot sa ii inteleg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mereu sunt altii mai buni si mai putin buni decat noi. Multi nu stiu sau nu inteleg acest lucru. Drept urmare, denigreaza pe altcineva pentru a se simti ei mai bine - printre acei 'altcineva' numarandu-se si femeile de care zici.
Din punctul meu de vedere, o femeie cu un aspect prezentabil ar putea fi luata mai in serios daca ar avea mereu un comportament corespunzator, demn de ea, de a tine pe toti la respect si la o anumita distanta. Prea multe zambete sau bunavointa ar putea-o cataloga ca fiind o persoana usoara sau superficiala - in ochii unora. Asadar, o atitudine serioasa, care impune si cere respect ar putea sa stopeze, nu in totalitate, dar intr-o oarecare masura, aceste denigrari fara sens.