anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare adresata domnilor, vă uitati in gerneral la pantofii si picioarele unei doamne? Sau care este primul lucru la care vă uitati cînd vede ti sau vorbiti cu o doamnă/domnișoară? Vă multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Dorotheea21 a răspuns:

Uhm... La ce avant isi ia foot-fetishul, o sa ajunga la fel de comun ca sarutatul mainilor. happy
Cred ca multi o fac, putini recunosc.

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Eu cred ca ai visat, somn usor.

| Drimmero a răspuns:

Din cand in cand

| T0T a răspuns:

Se mai întâmplă.
PS: Prefer fetele cu teniși sau skateri. Cele mai ok mi se par picioarele goale, fără încălțăminte. XD

| VelaJohnny a răspuns:

Eu, la față. Fața spune multe despre o persoana. Nu is genul ala care sa cantareasca totul atent, ce firma poarta si alte cele. Am observat multe fete ca se uita la tine din cap pana in picioare...pff

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma uit la tot.Nu ma uit doar la o parte.Tu nu masori cu privirea cand cunosti pe cineva?
Cand vorbesc cu ea ma uit la ochisorii ei.Is asa frumosi si mari, ma intreb daca are silicon...

| TreiSurori a răspuns:

Se numeste footfetish ce ai tu, nu multi se uita doar la picioare ci in special la tot.
Mare parte la sani si fund apoi fata.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru TreiSurori):

Tu esti fată sau băiat? ce vârstă ai? mersi.

| TreiSurori a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Cum scrie la username
suntem 3 fete pe contul acesta
22-25-28
Eu sunt cea mica happy

| anonim_4396 explică (pentru TreiSurori):

Un masaj fetelor vreti?

| danielgrig a răspuns:

Salut! Eu ma uit foarte mult la picioarele fetelor, deoarece am foot fetish ca tine.Eu cand vad o fata ma gandesc cum are picioarele.Cel mai mult imi place sa le vad desculte, fara sosete.

| MariSanda a răspuns:

La maini