Octavian,nu ma incadrez in categoria "adolescenti", insa as vrea sa.ti raspund.
Dragostea la prima vedere este mai degraba o pasiune puternica pentru cineva, care se transforma cu timpul in iubire.Privind in urma, spui ca a fost ceva magic, dar ai fost doar norocos sa intalnesti o persoana compatibila cu tine, cu starea ta de atunci.
Iubirea iti schimba viata, dar nu.ti asigura fericirea.
Dar la tine cum s-a manifestat? Vulcanic?
Sunt pasionala, traiesc fiecare clipa cu intensitate.
Usor de confundat cu o zeita? Zeita egipteana sau greceasca? De care preferi tu?
Zeita? Ma tem ca nu prea ma dau in vant dupa ambrozie.Prefer coca.cola.
Nu iti face griji, majoritatea care au raspuns nu sunt adolescenti dar totusi au raspuns. Fu&ck logic
1,aia e atractie fizica
2, poate ca da, poate ca nu, depinde e cine iubeste, ca degeaba tu doar iubesti sau ai o ipocrita langa tine
Daca e o blonda cu ochii albastri, care ma vrajeste, atunci pot sa vorbesc de ''dragoste la prima vedere''/
Nici nu stiu daca e un sambure de adevar in ce ai spus tu aici, nu pot sa-mi dau seama.
La care dintre raspunsuri?
La acela in care ai vorbit despre zeite, pe asta de unde ai scos-o?
Din jobenul numit teasta/
Aha,am inteles.
Hei.
1.Voi credeti in dragoste la prima vedere?
Nu. Se poate sa simpatizezi o anumita persoana de la prima vedere dar nu este dragoste...
2. Nu neaparat... depinde de persoana.
Nu, nu cred. Deoarece aparentele pot insela!
Esti fericit, daca stii ce sa alegi!
Asa e trebuie sa stii pe cine sa alegi, n-ai de unde sa stii lumea e un loc complex cu diversi oameni nu-ti poti da seama cum e aceea persoana din prima trebuie sa o cunosti bine inainte.
E bine sa incerci.
Alegi, alegi pana culegi. E o vorba. Trebuie sa deschizi bine ochii, iti spun si tie!
Totusi eu nu inteleg generatia din zilele de azi adolescentii de acum au alte pareri despre dragoste fata de parerile pe care le-am eu,ei cred ca totul se rezuma doar pe sex si avere si nimic mai mult,foarte prostesc dupa parerea mea, ma intreb daca asa era si pe vreme parintilor mei cand erau adolescenti, erau alte vremuri atunci, atunci fetele nu erau atat de inculte, nesimtite si nerespectuoase ca acum cu siguranta.
Sunt unele fete de genul, nu toate. Trebuie sa stii unde sa cauti!
Asa-i nu toate sumt asa dar ma intreb daca in alte tari din Europa sau alte continente au o alta gandire,eu cred ca da au alte mentalitati strainii unele mai bune altele mai proaste si eu sunt de parere ca majoritatea romancelor au o mentalitate si o gandire proasta chiar foarte proasta asta cred eu, asta-i parerea mea, tine de educatie, religie si astea dar nu ma gandesc sa fiu cu cineva din alt stat sau din alt continent, nici vorba.
Da, dar daca alegi prea mult s-ar putea sa ramai singur(singura).
Si asta e adevarat!
anabelisa întreabă:
adelina682 întreabă: