| noisolpXekuNemertXe a întrebat:

Întrebare pentru vaperi. Mă tot gândesc în ultima vreme să-mi iau un vape. Cum îmi place să fac mereu când mă bag în ceva nou, mă apuc să cercetez fiecare detaliu ca să fiu sigur că nu mă fraierește vreun comerciant cu terminologie de specialitate sau tehnică la preț sau din alt punct de vedere și să știu sigur că îmi iau ce-mi trebuie. Acum vreau să vă întreb sincer. Chiar e nevoie de nu știu ce experiență ca să înveți să folosești corespunzător un model de mod sau atomizor față de altele. Acum nu zic că nu ai nevoie de unele experiențe, dar până acum la orice lucru nou; am învățat singur din experiențe să folosesc X sau Y fără probleme.
Nu aș vrea să iau acum un starter kit și după ceva timp, când mă consider mai avansat să iau un dispozitiv "mai complicat" și tot așa să stric banii ca și cum nu am ce face cu ei, că nu-mi trebuie colecție de dispozitive de vapat, cel puțin în prezent...
Ce păreri aveți?

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cel mai important detaliu care trebuie cercetat este ce urmări poate avea asupra organismului nostru folosirea acestor lucruri. Orice fum -chiar și cel natural- conține toxine. Cu cât mai mult cel produs de substanțe chimice. Organismul luptă împotriva oricăror substanțe străine ca să nu fie vătămat, iar noi îl distrugem prin plăceri "nevinovate".
Trebuie să căutăm plăcere în obiceiuri care nu ne fac rău.

| noisolpXekuNemertXe explică (pentru anonimg):

Dar cred că e mai bun decât fumatul, oricum și după principiul ăsta chiar și carnea și dulciurile etc. sunt plăceri nevinovate. Eu vreau să-mi iau vape tocmai ca să reduc efectele nocive ale fumatului. Nu sunt un fumător zilnic, dar totuși îmi place să mă bucur de nicotină din când în când și dacă există metode mai sănătoase de a-mi face damblaua aș prefera să le iau în calcul. Până la urmă o viață am. Mai bine trăiesc cu 10 ani mai puțin, dar m-am simțit bine decât 100 de ani și pe patul de moarte să mă gândesc la câte puteam încerca și nu am făcut-o ca să nu cumva să mă poluez. Dar merci de sfat! Am studiat sincer și efectele valatului asupra organismului, dar mai trebuie...

| anonimg a răspuns (pentru noisolpXekuNemertXe):

Te inteleg, pentru ca nu exista om pe pamant care sa nu aiba cel putin o "dambla" de orice natura ar fi aceasta. ^_^
A invata sa sa cantam la un instrument muzical, a invata sa desenam, sa facem orice altceva, ne-ar proteja de influentele stricacioase din jur de care zilnic suntem asaltati.