Daca alegi ca metoda de trimitere prin posta, atunci o sa fie trimis ca si colet, pe care o sa trebuiasca sa-l ridici de la posta ( si tot acolo ai sa si platesti valoarea lui). Postasul o sa-ti aduca doar o hartie de instintare ca ti-a venit coletul.
Daca cumperi de pe okazii, te sfatuiesc sa alegi ca produsul sa-ti fie personal inmanat ( daca ai aceasta posibilitate). Prin posta sau curierat, poti sa ai si neplacerea de a lua "teapa". Uita-te la ce calificative are acel vanzator inainte de-a alege posta/ curier si daca n-ai posibilitatea de-a te deplasa la vanzator.
Eu am luat de 2 ori de pe Okazii. Poti alege sa ridici coletul de la posta si sa platesti banii la ridicare sau sa il primesti prin curier la domiciliu, urmand sa ii platesti suma de bani la primirea coletului. Sper ca am fost de ajutor.
Salut!
TPU-isti,tare asta.
Urmeaza cu atentie instructiunile care iti sunt oferite pe site.
Salut! Daca alegi sa primesti coletul prin Posta Romana, in momentul in care produsul tau ajunge, vei primi o instiintare de la acestia. Cand alegi ca metoda de plata ramburs, va trebui sa achiti pachetul inainte de a-l ridica. Mai multe detalii poti afla sunand la 021/9393 (Posta Romana). Pe noi pe gasesti pe suport@okazii.ro sau 0374OKAZII. O zi frumoasa!