| Css a întrebat:

La ce e bun cfg-ul in counter strike? Explicati cu amanunte! Dau funda pentru cel mai bun raspuns! E bine sa joc cu cfg sau fara? Argumentati pe larg!

5 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Vad ca esti cam depasit de termeni...
Cfg-ul este o serie de setari la Counter Strike. Oricine are un cfg, insa atunci cand nu umbli deloc la setari este de genul "default". Pe scurt, poti lua aceste cfg-uri (care de fapt sunt setari) de la altii, sau sa iti faci tu propriile setari din cs-ul tau.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Tot nu ai înţeles. E un pachet de setări, oricum ai un cfg. Tu te referi la un cfg prestabilit.
Păi depinde, cfg-ul e făcut după stilul de joc. Poţi lua cfg-ul bun al unui jucător, dar dacă ai alt stil de a juca, va fi nepotrivit pentru tine, dar s-ar putea să îţi placă mai mult decât cel predefinit de la cs. Poţi încerca, nu ai ce să pierzi.
Oricum, ţine minte: Nu un cfg face un jucător mai bun.
Eu unul doar joc normal şi când dau de o setare care mă deranjează, mi-o pun eu, salvez config-ul, şi tot aşa. Şi aşa uşor uşor îmi fac config-ul meu. Aşa am făcut, dar nu la cs normal, căci nu joc modul normal.

Răspuns utilizator avertizat
| Css explică:

Stiu ce e cfg dar am vrut sa vad daca e mai bine sa joc cu cfg sau fara si de ce?

| Duvnjak a răspuns:

Un cfg este un notepad care se afla in cstrike si in el sunt anumite comenzi.Ca sa nu mai scrii acele comenzi foarte lungi le pui pe un button.ex:bind tasta "space" "+bhop".Dar sunt unii care joaca cu cfg ca nu le "sar" tinta sau ca o fac mai mica.Bine si cfg-ul are partea lui de "gratie" te ajuta si el ceva, dar eu iti recomand sa joci default adica fara nici un bind, alias sau alte dracii happy!