Vad ca esti cam depasit de termeni...
Cfg-ul este o serie de setari la Counter Strike. Oricine are un cfg, insa atunci cand nu umbli deloc la setari este de genul "default". Pe scurt, poti lua aceste cfg-uri (care de fapt sunt setari) de la altii, sau sa iti faci tu propriile setari din cs-ul tau.
Tot nu ai înţeles. E un pachet de setări, oricum ai un cfg. Tu te referi la un cfg prestabilit.
Păi depinde, cfg-ul e făcut după stilul de joc. Poţi lua cfg-ul bun al unui jucător, dar dacă ai alt stil de a juca, va fi nepotrivit pentru tine, dar s-ar putea să îţi placă mai mult decât cel predefinit de la cs. Poţi încerca, nu ai ce să pierzi.
Oricum, ţine minte: Nu un cfg face un jucător mai bun.
Eu unul doar joc normal şi când dau de o setare care mă deranjează, mi-o pun eu, salvez config-ul, şi tot aşa. Şi aşa uşor uşor îmi fac config-ul meu. Aşa am făcut, dar nu la cs normal, căci nu joc modul normal.
Un cfg este un notepad care se afla in cstrike si in el sunt anumite comenzi.Ca sa nu mai scrii acele comenzi foarte lungi le pui pe un button.ex:bind tasta "space" "+bhop".Dar sunt unii care joaca cu cfg ca nu le "sar" tinta sau ca o fac mai mica.Bine si cfg-ul are partea lui de "gratie" te ajuta si el ceva, dar eu iti recomand sa joci default adica fara nici un bind, alias sau alte dracii !
CristyMinecraft întreabă: