Stiu ca nu e bine ceea ce fac. De multe ori o fac pentru ca imi place sa ma prostesc. Dar sunt constienta ca nu ma linistesc. Poate consumand alcool imi voi intensifica starea si poate va deveni mai rau. Nu am incercat sa imi caut linistea in alcool, ci pur si simplu o fac din prostie. Adica e faina senzatia aia cand te ametesti si inchizi ochii. Ai impresia ca zbori. Si in plus cand beau nu e nimeni ca mine. Sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai spectaculoasa. Nu mai am niciun complex.
Boss sincer la 17 ani cu aproape 1L de visinata.mi-a placut ca era dulce, parca era suc si dupa cateva minute a inceput tata sa-si faca efectu, cantam cu telefonul in mana in curte pe banca
Deci. Aveam 14 ani. Si intr-o seara eram suparata. Am zis sa beau sa ma mbat poate asa imi trece. Si neavand experienta am incurcat o sticla de 3 litrii de vin cu una de 3 litrii de coniac [primise tata de la cineva]. Tata era la servici..mama era plecata si am baut pana m-am trezit a doua zi la spital. Intrasem in coma bineinteles. Dupa toata sticla de coniac. Desi nu stiu cum de am baut-o pe toata ca eu de la primul pahar incolo nu mai stiu nimic. Oricum atunci m-am simtit ca dracu dar acum imi vine sa rad. Si bineinteles ca nu ratez nicio ocazie sa ma ametesc macar cand ies cu prietenii in cluburi sau la gratare. Acum sunt strond si pot sa ma "laud" ca am experienta. Sper ca te-a amuzat "Prima mea zi de nou-nascut betiv"
Este cea mai buna poveste )parerea mea este ca nu iti gasesti "linistea" in alcool
Stiu ca nu e bine ceea ce fac. De multe ori o fac pentru ca imi place sa ma prostesc. Dar sunt constienta ca nu ma linistesc. Poate consumand alcool imi voi intensifica starea si poate va deveni mai rau. Nu am incercat sa imi caut linistea in alcool, ci pur si simplu o fac din prostie. Adica e faina senzatia aia cand te ametesti si inchizi ochii. Ai impresia ca zbori. Si in plus cand beau nu e nimeni ca mine. Sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai spectaculoasa. Nu mai am niciun complex.
Prima oara m-am imbatat la 9 ani, dar nu stiam ce fac, apoi de la 12 ani in sus si pana acum, da vad ca incepe sa nu mai aiba efect.
Sincer, nu vad de ce s-ar lauda cineva cu asa ceva? E asa de "cool" sa tragi o betie crunta?!
E trist faptul ca varsta consumatorilor de alcool este tot mai mica!
Stiu! de aceea am si intrebat ) eu tot la 13 ani cand am fost cu colindul la tara la bunici
Clasica faza cu colindu' eu cand ma duceam primul' lucru care mi-l zicea tata: "Sa nu te imbeti"
Prima data la 13 ani cand a murit bunaca-mea )))) si dupa la 14 ani la ziua unei prietene am baut Vodka ) din 3-4 guri eram ametit de abia mai vedeam si tot la 14 ani, la 4-5 zile dupa ziua respectivei era revelionul, si acolo m-am imbatat )
))))
Eu nu bausem de suparat, bausem ca nu stiam cu e sa fi beat, si am vazut o sticla de vin si dai ))
Am 11 ani si sunt si fata! ). Deci nu s-a intamplat inca! Si nici nu vreau sa se intample. Ma rog, eu daca beau mai mult de 2 pahare de suc, o iau razna . Ma sui pe pereti . FAINA senzatie! Vreauuu :X.
Pffff ) si pe sticla de suc scrie cumva Jack Daniel's? ))
anonim_4396 întreabă: