| AlexaDew a întrebat:

La scoala niste colege care sunt foarte fitoase se tot iau de mine: zic ca ma lovesc daca le comentez, spun ca daca ma ating eu deja cad jos ca atata sunt de sensibila si pentru ca eu nu injur..Adica eu sunt o fata mai cuminte si ele fac niste lucruri..As vrea sa imi spuneti ce sa le raspund cand se iau de mine. Intr-un fel nu as vrea sa nu mai fim prietene pentru ca suntem prietene de mult, dar nici sa fiu luata peste picior..Va multumesc ♥

Răspuns Câştigător
| Sănduțța a răspuns:

Stiu ce simti, si te sustin.Eu nu le atrageam atentia.Nicioadata nu vorbi cu ele, iar daca iti spun ceva:nu raspunde nimic, iar daca vrei sa te faci mare poti sa le spui
1.Ce ai spus? Ca nu te-am auzit.Nu cumva ai invatat limba chineza?
2.Sau cand iti spun:Cand o sa zboara porcii, le spuitongueuteti zbura?
3.Eu m-am invatat de la filme. Uita-te si tu:Rebela de la radio, Magicienii din Waverly Place, Zack si Cody, 16 Dorinte, Tabara de Rock, etc. Sper sa mearga.Succese)

10 răspunsuri:
| uncontdestuldenasol a răspuns:

De ce ai vrea sa fii prietena cu niste scarbe?

Mai bine sa n-ai cu cine sa vorbesti decat sa te dai pe langa unele ca astea, care daca nu te injura in fata, te injura oricum pe la spatele tau. Nu le mai baga in seama. Daca iti spun chestiile alea, inseamna ca tu vorbesti cu ele... Sau daca sunt atat de tampite incat sa vina la tine si sa te ameninte asa, deodata, mai bine o dai incolo de cumintenie.

| ascovit a răspuns:

Doar perietene nu iti sunt daca se comporta astfel cu tine.
Cel mia indicat este sa le ignori si sa le lasi in legea lor. Daca ele vor continua sa te agreseze poti apela la Dna diriginta.

| Mangustă a răspuns:

Vrei inca sa fiti prietene? Majoritatea fetelor si cand sunt impreuna si se "inteleg" tot comenteaza la greu una de alta, dar tie iti zic in fata si tu ce faci? tu vrei sa mai stai cu ele? Nu stiu ce sa zic, una e sa fie glume cu oare care bun simt si alta e sa ti le zica cu rautate, poate eu nu iert prea usor, dar daca imi zice cineva ceva si-o ia in cele din urma.
Uite, daca te mai ameninta ca te bat fi si tu putin mai tupeista, rade-le in fata, iar daca dau in tine nu e nici o problema, fetele nu stiu sa se bata si ataca doar la par, le opresti cu o singura palma. Ma rog, daca cumva dau in tine, ai grija sa ai multi martori si sa faci teatru cat mai bine ca te-a lovit tare. In caz ca ai vreo vanataie sau ceva anterior poti sa te duci la director si sa-i arati sau orice afectiune inchipuita sau nu pe care o vei avea in urmatoarele zile o dai drept facuta de ele. Daca mai ai si vreo adeverinta medicala cele care te-au lovit pot sa aiba si probleme cu politia, apoi cred ca le se acreste sa se mai ia de cineva laughing Oricum, idee e sa joci foarte bine teatru si sa faci pe nevinovata.

| Woodenpints91 a răspuns:

Ce să le răspunzi? O talpă de bocanc în faţă e cel mai bun răspuns.

Pune mâna pe o bâtă de baseball şi fă-ţi dreptate, dacă nu vrei să fii căcată în picioare.

| AlexaDew explică:

Multumesc foarte mult! De cateva zile a fost ultima picatura m-am enervat la maxim eu existam numai cand aveau nevoie in rest eram ..nu mai spun! Va multumesc, am citit toate raspunsurile si am luat aminte de la fiecare cate ceva..imi pare rau ca nu am mai intrat de ceva vreme, dar scoala e pe primul loc... Multumesc inca o data, le voi ignora! ♥

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,in primul rand, daca fetele astea se poarta asa cu tine, probabil nu ati fost prietene niciodate.Cel putin, ele nu ti-au fost prietene adevarate.Ar trebui sa le ignori, sa le lasi sa vorbeasca, sa nu pari afectata de ceea ce spun ele iar daca vor vedea ca nu le bagi in seama, te vor lasa in pacehappy!

| PotatoMustDie a răspuns:

Daca se comporta asa nu iti sunt prietene.

| aLex22andra a răspuns:

Nu te lasa intimidata iar daca te mai amenință încearcă sa iei niște măsuri nu le da nas!
Ele au acest stil vulgar pe care tu nu-l ai si automat te resping si te catalogheaza ca fiind mai slaba deși nu e așa stai linistita!
Încearcă sa vorbești cu ele sa afli care e problema lor de se leagă de tine iar daca nu merge cu frumosul atunci nu te lasa răspunde-le înapoi nu te lasa intimidata asta daca crezi ca ești in stare sa faci fata daca tipele ți se par mai periculoase nu te pune cu ele la nivelul lor ca s-ar putea sa iasă urat ți-o spun din experiența, dar ignora-le apelează la alte soluții care sa te ajute nu trebuie sa le faci pe plac deloc din contra!
Prietene nu-ți sunt aceste fete ai grija pe cine numești prieten!

| lusinda99 a răspuns:

Pe bune? Tu chiar crezi ca iti sunt prietene?

| DeeDee10 a răspuns:

Daca ele se comporta ata de urat cu tine inseamna ca nu-ti sunt prietene.Mai bine ar fi daca te-ai debarasa de ele.