Cristi, iti faci ganduri referitoare la provizii? Fii linistit, iarna va fi cum vrea Domnul si noi nu o putem face mai blanda decat cu: caldura, ceaiuri calde, mancare consistenta, rabdare sa treaca cu bine si multa iubire pentru noi si apropiatii nostri. Va fi: ninsoare, frig, drumuri troienite, vor fi si suficienti oameni cu bani putini de lemne si mancare; asa a fost mereu! Mi se pare ca trebuie sa schimbi pantofiorii albi din avatar cu cizmulite imblanite cand este iarna Numai bine!
Mereu se spune o sa vina iarna grea vara caniculara si mereu iarna e ca toate iernile si vara la fel
Din pacate ierniile nu mai sunt ce au fost (in unele zone, ca zona mea) nu prea mai ninge cum a nins. anii trecuti era zapada la greu, acum abia daca am avut ce matura.
Eu de cativa ani am auzit chiestia asta "Daca vara ii foarte cald, iarna va fi friguroasa. Daca vara e calduta iarna va fi vrigut" acum nu stiu cat de adevarat ii.Iar la cat de cald a fost vara asta acum iarna ar trebui sa fie un ger de sa inghieti! O sa vedem ce se mai spune la stiri.
Eu sper sa fie una cu zapada tot timpul, ca atunci cand eram mic si ningea ca in povesti de sarbatori.
... si recunosc ar mai fi un motiv... faptul ca m-am decis sa imi pastrez bmw-ul
Au zis ca vor fi ninsori abundente in sud, nu vorbi daca nu cunosti.
Nu vor fii, mai ales din abundenta
Cunosc,din cauza incalzirii globale iarna nu va mai fii iarna(asa cum era de mult)
Sper sa nu fie asa bip bip pe incalzirea lor globala
In afara de faptul ca ninsoarea o sa ne ia prin surpindere(ca nu s-a mai intamplat sa ninga iarna) nu cred ca o sa fie cine stie ce. In nord mai frig, in sud mai cald si cam atat
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: