Pai sincer si eu am pus o intrebare din aceasta si sincer pai cred ca eu m-as speria dar totul se intampla intr-o fractiune de secunda, iar dupa aceea vin urmarile, dupa cum zic cam toate site-rile si blogurile etc. trebuie sa te ascunzi sub tocul usii sau sub birou, oricum undeva unde sa nu iti cada ceva in cap.DAR NICIODATA REPET NICIODATA sa nu fugi din bloc mai ales daca stai a etaj caci scara blocului se prabuseste prima, iar daca ramai blocat undeva pai astepti sa vina pompierii sa te scoata. Daca stai la casa tot asa nu incerca sa iesi caci scarile se pot darama foarte repede.Aici si depinde de cate grade este un cutremur, api daca este peste 5 are niste urmari nu chiat asa de grave, dar daac este sub 5 nu te ingrijora, si depinde si de adancimea pe care o are.Sigur mai depinde si de zona in care locuiesti daca locuiesti in Vrancea, o sa ai parte de ecva cutremure, eu de exemplu locuiesc in Severin dar cica ar mai exista o falie la Calafat si este destul de aproape de Severin.Singura falie care se "misca" tot timpul este cea din Vrancea.