| xadrixana a întrebat:

mă frământă ceva.

Nu știu unde să încadrez întrebarea, căci e legată de ceva spiritual. Un fel de ghicit in viitor (sau poate nu, doar coincidență).

Eu sunt din Ploiești, iar prietena mea cea mai bună este din Sibiu. Ne mai întâlnim în vacanțe în Ploiești când vine la rude. In primăvară a avut un prieten din orașul meu de care s-a despărțit și într-o conversație dintre noi despre fosta ei relație și nemultumirile de acolo, ea m-a întrebat, știind că am o intuiție foarte bună (căci am mai nimerit anumite chestii, efectiv am prevenit unele întâmplări), ce cred despre viitoarea ei posibilă relație, despre viitorul său posibil iubit.
Suntem 2 adolescente, e normal să ne facem scenarii, să râdem de asta, să avem discuții de genul — în cazul în care cuiva i se pare puțin ciudat ca ea să mă întrebe asta.
Eu, atunci, am început să tastez (pentru că conversația era prin mesaje) fără să mă fi gândit înainte, doar așa, scriam ce îmi trecea prin minte, în joacă.
I-am spus că sigur va fi tot un rocker, doar că nu din Ploiești, nici măcar din Sibiu, că îl va cunoaște random și el va face sacrificii să vină în Ploiești în vacanțe pentru ea și cine știe, chiar și în Sibiu.
Ea a râs, eu am râs, a zis c-ar fi fain etc.
Bla bla bla.
Peste ceva timp, ajunge să vorbească cu un rocker din Brașov total random. Vorbesc, vorbesc, ea află că va merge în Brașov cu debate-ul, se văd 2 ore, discută, se cunosc puțin mai bine.
Apoi când ea pleacă rup o vreme legătură și o reiau câteva zile mai târziu, când încep să vorbească zilnic. Imi povestește despre el, cum că are același umor ca și ea și începe să-l placă. Ba mai mult, el spune că vrea să vină în Ploiești vara asta să se mai vadă doar că el fiind la liceu economic termină mai tarziu, iar ea nu putea să stea în Ploiești până atunci, așa că îi spune că va vorbi cu ai lui să-l invoiască 2 zile (sau ceva de genul) ca să poată veni, dar asta abia după ce strânge câțiva bănuți ca să nu fie nevoit să le ceară și asta părinților. Insă la un moment dat i-a promis că face tot ce poate, fără să-i ceară ea cu tărie să facă atâtea ca să vină aici.

Acum, întrebarea este, căci am vorbit cu ea și ne-am întrebat mult și bine, cum doamne iartă-mă am putut să știu oarecum de existența tipului ăsta înainte de-al cunoaște ea? Cum am fost așa precisă? laughing)
Voi credeți în anumite simțuri? Adică uneori, fără să știți, simțiți anumite întâmplări dinainte? Sau să fie vorba de pură coincidență? Sau să mă apuc de citit în cărți de tarot?? (glumeeesc)

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| GabrielAmanci a răspuns:

Intuiția și faptul că vă cunoașteți ajută.
Când intuiția îți spune ceva, in orice situație cam așa e.
Din spusele tale, gândește-te dacă nu cumva era logic că o să se vadă cu următorul ori in Ploiesti ori la ea in Sibiu, recunosc că ai nimerit cam prea bine faptul că nu va fi nici de la ea nici de la tine din oraș, dar restul pare logic și acum și părea logic și pentru tine atunci.
Poți da vina pe pură coincidență sau poți crede că ai prezis viitorul, eu unul nu cred in asta dar n-am de unde să știu dacă nu am pățit.
Sper că te-am ajutat, o zi frumoasă.

2 răspunsuri:
| lilith16 a răspuns:

Buna. Nu stiu cate sanse sa fie vorba despre ceva anume, poate totul a fost random sau da, poate ai diferite daruri cu care te-ai născut, nu zic ca nu sunt sanse dar sa nu excluzi nici varianta ca e doar o coincidenţă, mai incearca si daca se tot întâmplă înseamnă ca poate ceva ehappy

| xadrixana explică (pentru lilith16):

Nu aș vrea să cred că-s vreo posibilă clar-vânzătoare, dar uneori nu mă gândesc foarte mult atunci când spun "o să vezi că se va intampla așa." și c-am se adeverește. iar exemplu de mai sus m-a făcut să realizez că nu e prima dată când trăiesc parcă un deja vulaughing.

mulțumesc mult pentru răspuns! ❤️