| Stargoz a întrebat:

Ma gândeam asa mai profund. E posibil sa faci un ritual necurat daca tu nu vrei? Stati sa explic: adica ma refer aici la vorbitul in oglinda la o anumită oră sau anumite gesturi la un anumit timp. Adică in toate rituarulire se vorbește ceva specific? Exista ritualuri doar cu gesturi? Daca da, ce fel de gesturi? Daca stiti desigur. Stiu ca poate vi se pare ca astea sunt întrebări stupide dar rog seriozitate. Cine ma lămurește primul primește funda.

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Buna

Orice dorinta se poate indeplinii daca crezi cu adevarat / iti doresti cu adevarat acel lucru. Dar va intervenii legea atractiei, fiindca ceea ce gandesti / faci, mai devreme sau mai tarziu se reintoarce la tine.
Da exista tot felul, de la cuvinte, la fraze, texte, rugaciuni, blesteme, porunci, simboluri, gesturi, dansuri etc.
Gasesti daca cauti o gramada de vraji, informatii atat pe site-uri si bloguri cat si pe Youtube dar si de carti.
Ai putea incepe prin a afla despre Legile Universului si apoi treptat te va conduce mai departe, sau daca vrei despre vrajitorii si lucruri mistice, cauta despre paganism, ritualuri, vrajitorii etc.
Eu prefer sa aleg binele si orice fac sa fie pentru binele meu si al altora, iar daca nu pot face un bine altora, sa nu fac nimic.
Eram atrasa cand eram mica de ocultism, vrajitorie, paranormal (cam ca orice copil), dar acum prefer sa ma intereseze de realitatea in care traim happy.
Succes!

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Limita e ceru!, fiecare crede in ce vrea.Multe vorbe vor fi spuse, insa cine stie in ce poate sa puna crezare? Insusi dumnezeu a creat lumea prin viu grai, restul? restul e relativ.Depinde pe cine intrebi si ce viziune are. Daca lucrurilea astea te pasioneaza, pe o parte e bine, pe alta nu e bine.Depinde cat esti dispus sa 'sapi' si ce vei face cu bagaju de cunostinte pe care il vei acumula.Am cunoscut destula lume care era interesanta de paranormal, insa dadeau bir cu fugiti cand se ingrosa gluma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e posibil asa ceva. Trebuie sa vrei si sa faci ceva in sensul asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E posibil sa faci un ritual necurat daca tu nu vrei?
Da, sunt corportamente compulsive care au acest rol, de ritualuri.
Exista rituarulire doar cu gesturi?
Da, există dacă te pricepi. Poți doar cu gesturi să hipnotizezi un om, fără voia lui, Nu gestul în sine realizează asta, ci concentrarea mentală.
Daca da ce fel de gesturi? Vrei să întrebi ce gesturi, care gesturi, ce dans al mâinilor?
Pase cu mâinle de exemplu. Mă pricep, că am realizat. Dar din nou, starea interioară contează și gestul mecanic. Un exemplu, fiul meu, educat de mine a făcut un ritual de dirijor muzical și a rupt un pom, pe bune.
https://dosarelexsikix.blogspot.com/2018/02/ploaie-de-vara-la-cluj.html