Da exista toate cele 3 categorii enumerate de tine, dar e bine ca nu crezi fiindca necrezand, nu te sperii si n-ai probleme.Dar sa stii ca nu e bine sa fii in viata nici chiar ignorant.Trebuie sa te gandesti putin ca poate e adevarat, sa iei in vedere mai multe posibilitati.Bafta!
Nu stiu ce sa cred. Dar cred in case bantuite
Deci la mine la scoala, inainte sa se faca scoala erau niste case pe acolo si era asa o batrana care cineva mi-a povestit ca a murit electrocutata atingand un amarat de cui si atunci a cazut lata pe podea cu gura deschisa si ochii erau si ei deschisi si imi zicea cineva un om mai in varsta acum 1 an ca batranei la 2 minute dupa electrocutare ii curgea sange din ochi ea avand ochii deschisi si gura tot deschisa. In scoala in care sunt eu, sunt clasa a 8-a, este un foaartee mic hol la mijlocul scolii la care nimeni nu a intrat acolo niciodata deoarece poate sa-i urmareasca pe elevi spiritele si daca intra acolo ii decapiteaza batrana moarta care si acum este acolo, doar ca acolo sunt niste oase Doar mi-a povestiti cineva si cativa profesori, la toata clasa. Deci toata scoala stie de chestia aia.
Stiu. Am uitat sa-ti zic ca inainte sa se contruiasca scoala,erau niste case si era una care era singura care era bantuita,oamenii de acolo s-au mutat din casele nebantuite din nu stiu ce motive adica le-au spart cineva sa faca scoala acolo dar aceea bantuita locuita de batrana moarta care si acum mai este acolo in scoala, ei bine usa e inchisa cu cheia, nu stiu cine dracu a inchis-o, nimeni nu are curaj sa intre acolo ca poate sa moara ca a mai murit un elev din scoala in timp ce a pus mana pe usa. Ciudat! Parintii mi-au zis ca o sa ma mute din scoala aia ca le e frica sa nu mi se intample ceva. Da, scoala e total bantuita motiv pe care eu am facut misto de tine
Te-am pacalit total.
Bogdy nu trebuie sa crezi in chestii de genul asta. N-as spune ca-s false, dar eu nu cred pana nu vad! Asa te sfatuiesc sa faci!
anonim_4396 întreabă: