| aloken a întrebat:

maine am o interventie chirurgicala la un deget de la picior iar buba mai mare decat cea de la picior este accea ca imi este frica rau de ace (ca na faca anestezie locala) si nu suport sentimentul ala sa stiu ca cineva imi umbla la picior sau la alt membru din corp. Daca puteti sa imi dati niste sfaturi cum sa scap de acea frica ar fi foarte bine. THX:* (urati-mi noroc tongue)

8 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu prea avem ce sfaturi sa-ti dam. Pur si simplu incearca sa stai linstit/a. Doctorii stiu ce au de facut, iar interventia este o formalitate. Va trece repede.

| aloken explică (pentru AFR81):

Sa sper sa treaca repede tongue

| AFR81 a răspuns (pentru aloken):

Eu inainte sa ma operez, am avut si eu o operatie destul de usoara, omfalita (infectie in jurul cordonului ombilical), nu eram speriat de operatia propriu-zisa, ci de zilele de spitalizare. Ma ingrozea gandul ca o sa stau dupa operatie o zi intreaga la terapie intensiva (mie mi-au facut anestezie rahidiana). Totul a trecut, insa, asa de repede ca nici nu mi-am dat seama. La tine e de 100 de ori mai usor.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Nu-ti urez noroc pentru ca va iesi suta la sutastraight face

este un impas al vietii tale pe care trebuie sa-l induri si sa-l treci cu bine. sper sa mai pui o intrebare si dupa operatie in care sa ne spui cum a fost.
gandeste-te la ceva frumos in timpul interventiei.presupun ca iti vor pune muzica si vor vorbi cu tine ca sa nu te panichezi
CURAJ!

| aloken explică (pentru SergiuBoss11):

Mersi,da-mi add.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noroc! :*

| AdrianVoicu a răspuns:

Categoric o sa morii si injectile ala dor ca naiba (am sa-i spun familiei tale ca o iubesti)
https://www.google.ro/......ps?/search