Nu sunt de acord cu inselatul, dar conteaza mult si felul cum a facut asta, daca avea o relatie cu tine si avea o relatie si cu alta atunci nu prea merita sa ierti, daca te-a inselat o data asa, eu zic ca oricine merita a 2 a sansa si eu am inselat si as fi dat orice pentru inca o sansa.
Pana la urma e decizia ta...
Nu te lua dupa ce zic altii, asa din afara e usor de vorbit, dar cand esti intr-o situatie de genu e altceva, daca tu te-ai hoatarat sa il uiti atunci intalnirile cu el nu sunt prea utile, deci trebuie sa iei o decizie si sa o tii pe aia pana in panzele albe ii dai block peste tot si aia e
Iti zic sincer ca poate merita sa ii dai a 2 a sansa, dar sa fie ultima, daca il durea in 14 de tine nu se obosea sa te mai caute sau sa incerce sa te impace, e clar ca il iubesti tare cred ca ceea mai buna idee e sa va impacati in acest mod tu o sa fi impacata ca ai facut tot ce tine de tine, daca te inseala si a 2 a oara e clar ca nu te iubeste si o sa iti fie si tie mai usor sa te desparti de el.
Depinde de tine daca vrei sa si crezi ca poti sa treci peste.
Stiu ca dragostea este mare si te orbeste dar trebuie sa te gandesti: Poti sa treci peste? Crezi ca va mai face? El te iubeste? De ce te-a inselat?
cemre întreabă: