anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am stiut exact in ce categorie sa pun intrebarea asta, dar ma rog. Am avut un vis...Ciudat. Eram pe un vapor plin de rromi (era o singura familie dar erau foarte multi, iar unul din ei era ruda cu mama mea) si ma tineau blocata acolo, nu aveam voie sa plec. Copii acelor rromi imi puneau o gramada de intrebari ciudate. Si dadeau petreceri, dar erau cam aiurea. Se imbracau doar in costume de gala si se comportau ciudat. Fara veselie, fara nimic. Si nu stiu de ce dar faceam ceva cu niste postere si niste bani in mana (multi bani). Mergeam cu ele in baie mereu, nu stiu de ce. In fine, asta stiu ca e cam aiurea. Am iesit din camera mea undeva unde erau niste paznici, imbracati si ei tot in costum de gala. Iar paznicii aia erau chiar colegii mei de clasa. Nu ma lasau sa ies din camera mea, desi ma straduiam sa ma bag printre ei, dar tot nu reuseam. Si parca le venea sa rada. Si... Unul din BAIETII din clasa mea purta sutien. straight face Nu sunt superstitioasa de felul meu dar sunt curioasa sa aflu cam ce semnificatie ar avea visul. Idei?

Răspuns Câştigător
| zizi000 a răspuns:

- visurile cu rromi semnifica ceva periculos, cu risc, neintelegere
- visurile cu bani reprezinta multumire, siguranta temporara
- daca visezi ca esti cu prietenii tai vei avea parte de sanatate si cresteri financiare
- daca visezi haine de gala inseamna ca esti idealista

asta am gasithappy