| AppleFanBoy a întrebat:

Nu stiu cati dintre voi imi vor raspunde la intrebare. Eu nu cred in premonitii spiritism sau ceva de genul, dar am visat ceva ce m-a facut destul de curios. Deci, eram intr-o cladire abandonata intunecoasa. Stiam ca era un tunel prin care voiam sa trec, dar era blocat, nu puteam sa ajung la el. In fata mea era o usa, am intrat si inauntru era o camera cu mai multe usi. Peretii erau de culoare alba si parca era si ceva mobilier rosu. O usa mi-a atras atentia si am deschis-o. In acel moment au aparut in fata mea niste scari, le-am urcat si am ajuns la un tunel foarte mare si intunecos. Dintr-o data imi raspunde o voce: Daca vrei sa treci prin tunel si nu vei reusi, o sa mori! (Din cate imi aduc aminte, daca reuseam sa trec prin tunel fara griji, se intampla ceva bun si cica mai erau si obstacole prin tunel) Nu am trecut tunelul, deoarece am intalnit-o pe mama in vis si m-a implorat sa nu o fac. Nu stiu ce ar putea sa insemne acest vis, nu m-am trezit speriat din somn, la un moment dat imi parea rau ca nu am incercat sa trec tunelul sa vad ce se intampla. Am mai visat un vis acum o saptamana cum ca tata si mama m-au prins cu tigara. Si ghici ce? Chiar s-a adeverit acel vis peste o saptamana. As vrea ca cei care raspund la intrebare sa nu ma ia la misto, stiu ca nu e cine stie ce intrebare dar as vrea sa aflu ce semnificatie are visul cu casa abandonata si tunelul.

Răspuns Câştigător
| gogu220 a răspuns:

Ori tu ori un prieten veţi organiza o petrecere, "uşile" sunt fetele care fiind mai multe nu ştiţi cu care să dansaţi.
Ca sfat. Mai uşor cu ce beţi, poate fi motivul pentru care nu reuşeşti să vezi sfârşitul petrecerii.

| AppleFanBoy explică (pentru gogu220):

Asta pare sa fie raspunsul corect. Un prieten de al meu isi face majoratul si nu stiu sigur daca sa merg sau nu. Si daca as merge sigur as bea xD si fiind baut sigur as si dansa laughing

| gogu220 a răspuns (pentru AppleFanBoy):

Multumesc pentru funda, dar acum cine vrea sa imi evalueze raspunsul nu mai are cum. Deci daca totusi vrea cineva, o poate face aici.

3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Ce știu eu, ceva la care ai renunțat, o provocare grea, chiar imposibila...
Tu iți cunoști viata, tu știi ce se întâmplă cu tine în prezent.