| Ayazicfrate822 a întrebat:

Salut TPU. Numai eu sunt singurul ce imi spune tata ca nu sunt bun de nimic atunci cand se enerveaza? rolling on the floor

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Este o reflectie a trecutului lui, probabil ca asa ii spunea tatal lui, dar eu nu cred ca esti asa, la ceva esti foarte bun, totul e sa gasesti acel lucru, in toate nu poti fii bun

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca tatal tau s-a saturat sa te vada trandavind toata ziua, de aceea iti spune asa, sa te scoata din starea de lene si prosteala in care te scufunzi.

| relian a răspuns:

Atunci cand se enerveaza iti spune adevarul, este sincer laughing asa ca e bun si asa, macar afli si tu la ce esti bun laughing

| sammie a răspuns:

,, Numai eu sunt singurul? "

Nu, nu ești. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine să-ți spună așa. Nu e amuzant. O să ai probleme cu încrederea pe viitor. Spune-i că te deranjează asta!

| Smmo a răspuns:

Nu. Oamenii mari sunt hingheriti de foarte multe stressuri si ajung usor la limita cu nervii, de asta se poarta asa, pentru ca ar vrea si ei sa scape de griji macar un pic dar nu pot, nu are cine le lua locul. Ar trebui ajutati cumva sa se relaxeze, dar cand te gandesti ca ai familie si locul de munca e cum e si nu stii pe unde se duc banii si ce iti aduce viitorul lasi pe mai incolo relaxarea, pana cand efectiv cazi lat.
Daca vrei si ai timp, ai putea sa ii ajuti cu ce au nevoie prin casa, asa ii mai scapi de cate o povara.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Nu, nu esti singurul!winking Cred ca oricărui copil i s-a spus aceasta propoziție cel putin o data in viața.
Însă este foarte demoralizant și neindicat, poate avea urmari grave.
Un copil trebuie susținut, chiar si atunci cand greșește cel mai rau. Indiferent de greseala, este copilul tau, el nu s-a născut învățat, iar prin greseli omul învață. Bineînțeles ca iti spune acest lucru deoarece vrea sa devi cea mai buna varianta a ta, insa este greșită educatia prin demoralizare.

Stai linistit, esti perfect!happy

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Nu. Dar nu e bine sa îți zică așa pentru ca pe viitor te va afecta. Însă nu avem ce face, ăștia sunt părinții noștri. In plus, tu când vei avea copii vei imita comportamentul tatălui tău