| SanTIno a întrebat:

Numele meu este Alex si am 18 ani.Sunt nou pe site, dar totusi sper sa ma ajutati cu problema mea, atat cat puteti.Acum o saptamana eu si prietena mea am avut contact sexual neprotejat, dar sunt sigur ca totul a fost in regula. Ei ciclul menstrual ii vine de obicei regulat, dar luna aceasta vad ca deja este a 3 a zi de intarziere. Ea simptomele le are, acelea dinaintea ciclului.Chiar nu stiu ce sa fac sau ce sa cred.Va rog mult, ajutati-ma! Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Are si ea o mica dereglare, pe seama stresului sau cine stie ce. Daca tu stii ca e in regula, iar ea are simptome ca se apropie ciclul, nu e problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ma ai intretinut relati sexuale cu propria ta mama, acesta e un pacat mare si acum te pedepseste Dumnezeu. Si in plus nu ti-e un pic de rusine, inca mai ceri ajutor pe acest site, in locul lor eu tu te-as fi mai lasat sti faci cont la TPU, fraierulesmugPsmugP

| SanTIno explică:

Da.simptome are.de gen intepaturi, usoare dureri de sani. Ce ma ingrijoreaza este ca se urineaza destul de des.De la ce ar putea fi?

| SanTIno explică:

Anonim, probabil tu intretii relatii sexuale cu mama ta si acuzi pe altii acum.Nu stii ce inseamna o problema ca a mea, asa ca nu are rost sa ma cobor la "inteligenta" ta.Chiar n-are rost, nimic mai mult nu am de zis! Nu ma intelege gresit, sa dea Dumnezeu sa nu fi nevoit sa treci prin asta! Trage ce concluzii vrei tu, Dr. Love!