anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU.
O întrebare pentru utilizatorii de top a acestui forum precum Ioandelasal, Dario2007, Brigaeala, Sadrian, Cristi202 și mulți alții.
Ce v-a făcut sa rămâneți pe aceast site de atâția ani?
De fiecare data am fost ajutat când am căutat ceva pe internet de către voi pe acest site.Va mulțumesc însă chiar sunt curios de motivele dvs

42 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Motivul principal este ca doresc sa ajut utilizatorii cu intrebari din legislatie, mai ales ca sunt pensionar si am mult timp liber, iar pe TPU sunt putini care se pricep la legislatie.

| Anonim7391 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Mereu când am căutat ceva am fost ajutat de către dvs și tind sa cred ca sunteți avocat

| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonim7391):

Nu sunt avocat, de altfel sunt pensionar din 2012, am spus si in primul raspuns.
Am terminat o facultate de drept si am profesat in domeniul juridic cca 40 de ani, dar nu ca avocat.

Sper ca nu va deranjează dacă va întreb in ce ramura a dreptului.
Eu intenționam sa dau la poliție dar acum as vrea sa ma reprofilez către procuratura sau avocatura
Dvs ce imi recomandați? Macar sa întreb un om cu experiența
Mulțumesc

| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonim7391):

Ce profesie juridica alegi este si in functie de ce calitati ai.
Un procuror se ocupa aproape in intregime cu infractiuni iar un avocat poate activa in toate ramurile dreptului, sigur ca este bine sa se specializeze in cateva sau chiar numai in una. Si avocatul poate sa-si aleaga clientii, procurorul trebuie sa cerceteze toate cauzele repartizate.
In plus, contand si latura materiala, un avocat poate castiga mai mult decat un procuror, bineinteles daca este un avocat bun si devine cunoscut.
Sigur ca si salariul procurorului este unul bun si mai ales sigur in fiecare luna, castigul avocatului poate varia mult de la luna la luna.
Deci vezi ca fiecare are avantaje si dezavantaje, totusi inclin spre avocatura, avocatul avand o mai mare libertate si nu este subordonat ierarhic.

Mulțumesc

| darrio2007 a răspuns:

Pot ajuta pe cei care intreabă pe aici.
Si faptul ca nu am ajuns sa ma plictisesc in aproape 13 ani de TPU.
Mereu apar utilizatori noi, implicit intrebari noi.
Dar am si ocazia sa mai invat si eu câte ceva.

| DjSannan a răspuns:

Stiu ca nu sunt trecut pe lista dar pot raslunde si eu in numele meu
Fiecare dintre noi avem motive diferite pentru care am ales să rămânem. Pentru unii dintre noi, acest site are o comunitate frumoasă și am devenit parte din această comunitate. Pentru alții, a fost o modalitate de a ajuta oamenii și de a le oferi soluții la problemele lor. Pentru alții, a fost o modalitate de a învăța ceva nou și de a împărtăși cunoștințele cu alții. Indiferent de motivul pentru care am ales să rămânem, sperăm că acest site continuă să fie un loc bun pentru toți cei care caută sfaturi și soluții

| Anonim7391 a răspuns (pentru DjSannan):

Am menționat câțiva mai sunt
Tu, VirginicaVacaGrasa, Cristi din București dar sunt serios și Violeta12 sau cum e nu merita pe lista părerea mea

| LordCristobal a răspuns (pentru Anonim7391):

Parerea mea e ca Violeta si Cristi din Bucuresti nu merita trecuti in lista.Ai putea sa ii treci pe Drimmero, Greece12.

| DjSannan a răspuns (pentru Anonim7391):

Da, eu mi-am spus opinia din punctul meu de vedere. Nu sunt aici sa critic sau sa invinovatesc pe nimeni. Imi place sa ajut si cam atat.

| Anonim7391 a răspuns (pentru LordCristobal):

Da am zis ca Violeta nu merita, și nici suntserios amândoi sunt foarte aroganți

| LordCristobal a răspuns (pentru Anonim7391):

Da,ai dreptate, am citit mai le repezeala si am crezut ca ai inclus-o si pe Violeta in lista.

| suntserios a răspuns (pentru Anonim7391):

Eu arogant? Fugi bre de aici.
Cum sa fiu arogant?

| Anonim7391 a răspuns (pentru suntserios):

Nu am uitat sa specific arogant pe burta goală =)

Ce sa zic, abia acum îmi pregatesc micul dejun. Revin pe la 9 arogant cu burta plina

Se vede ce ai revenit vtm.
Iti urez un sincer spor la lucru, când termini programul sa ma suni, poate am semnal

E ok, programul imi permite sa fiu arogant la orice ora.

Da dar sa îți pui poza aia cu Burgerul sau cu Minionul ca așa nu merge frate rolling on the floor

Iar tu sa nu iti mai stergi intrebarile de care tie rusine ca le-ai pus

1.De unde știi tu ca imi e Rușine? Mai nou ai fost și cititor de gânduri sau ce?
2.Da-mi câteva exemple de întrebări de care ai crezut tu ca mi-a fost Rușine rolling on the floor
3.O sa ma duc cu o portavoce pe muntele Himalaya, imi dai tu bani ca și așa ești corporatist și n-ai ce face cu ei, imi cumpăr o portavoce, iar când ajung in vârf o sa întreb oare cine *** te-a intrebat rolling on the floor

| Anonim7391 a răspuns (pentru Anonim7391):

Esti*

Sa înțeleg ca și tie ti-a fost Rușine cu poza aia cu Burgerul sau cu Minionul?

Pai asta ar fi o intrebare de care ti-e rusine, altfel de ce ai sters-o?
da, rusine mare de poza cu bugerul, de aia a stat 1 an intreg.

Pentru ca din moment ce am primit răspunsul de ce as mai tine-o pe site?
M-am convins gata delete.
A expirat burgerul după 1 an sau de ce?

Alt an, alta poza

Singurul lucru pentru care imi e Rușine e ca pierd timpul cu tine =)

Mna, ca am picat de acord pe ceva

Măcar atât sa fac și eu pentru tine, dacă viața no făcut

| RAY a răspuns:

Îmi amintesc si acum când am intrat aici eram pe windows 7 si cautam cel mai bun antivirus, am dat peste o întrebare despre asta aici, de atunci când aveam nevoie de ajutor apelam pe TPU si ajutam pe alți, dar ideea de a ajuta pe alți si a fii ajutat este una foarte buna

suntserios
| suntserios a răspuns:

Erai un smardoi in liceu sa inteleg?

Nu,chiar deloc eram normal, dar nici nu imi luau băieții burgerul așa cum ti-l luau tie.
Sau poate ai fost abuzat de părinți cine știe, nu ma bag oricum asta a fost ca o paranteza dar văd ca tare mult te ai atacat de scrii versuri de parca ești la admitere cumetre rolling on the floor

Auzi, pune virgulele cum trebuie.
Nu de alta, dar tocmai mi-ai zis:

"Nu, chiar deloc eram normal"

Ca nu erai deloc normal.

Ma așteptăm sa te prinzi rolling on the floor

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mă relaxează. Mă face fericit să ajut lumea chiar și anonim și gratuit. Mă face să uit de greutățile vieții și de insuccese. Recunosc că mai pierd și timpul pe aici. Chiar am împlinit 4 ani de TPU.

| Wr3nch a răspuns:

Sansa de ajuta oameni. Un pic de karma buna, plus un multumesc ocazional fac viata mai frumoasa.

| J0B0MAT a răspuns:

Uite că îți răspundem și noi ăștia de umplutură, plebea. Mie îmi place să răspund la întrebări, la unele pentru a ajuta, la altele pentru că îți solicită puțin gândirea, altele pentru a conversa sau a glumi etc. E un site unde poți purta conversații mai inteligente și mai funny decât pe multe alte site-uri. Și e bun și de plictiseală sau pentru a întâlni oameni noi.
Pot spune că eu am avut ce învăța și m-am schimbat în bine datorită mentalităților unora de pe aici, plus că am găsit și răspunsuri la probleme pe care le aveam.
E un site foarte mișto.

| LordCristobal a răspuns:

Eu sunt de un an pe site-ul asta si pot sa zic ca imi pare rau ca nu l-am descoperit de mai demult.
Auzim prima data de TPU prin 2016 sau 2017 cand am gasit pe site intrebari legate de cariera.Dar nu mi-a venit in minte sa imi fac cont pe TPU pe atunci.
In schimb am intrat in comunitatea TPU incepand cu 7 ianuarie 2022 si pot sa zic ca imi este drag site-ul asta. Unde pot sa ajut raspund cu mare drag si fara rautate si imi place de asemenea sa pun intrebari in mod conversational ca sa intru in vorba cu cat mai multi utilizatori de aici.
Ce imi place la site-ul asta e ca gasesti o mare diversitate de oameni, pe langa cei care raspund aiurea sunt multi oameni care isi dau interesul ca sa ajute comunitatea cat mai bine.

| helpforyou a răspuns:

Superba intrebarea. Asteptam nerabdatori raspunsurile.

| Anonim7391 a răspuns (pentru helpforyou):

Sarcasm?

| helpforyou a răspuns (pentru Anonim7391):

Deloc.
Dupa cum vezi si numele de user este pus corect.

| haileewatson a răspuns:

Eu prima oara mi-am facut cont in 2009 si eram destul de activa, dupa l-am sters, am revenit pentru ca e distractiv