Pentru ca din moment ce am primit răspunsul de ce as mai tine-o pe site?
M-am convins gata delete.
A expirat burgerul după 1 an sau de ce?
Nu,chiar deloc eram normal, dar nici nu imi luau băieții burgerul așa cum ti-l luau tie.
Sau poate ai fost abuzat de părinți cine știe, nu ma bag oricum asta a fost ca o paranteza dar văd ca tare mult te ai atacat de scrii versuri de parca ești la admitere cumetre
Auzi, pune virgulele cum trebuie.
Nu de alta, dar tocmai mi-ai zis:
"Nu, chiar deloc eram normal"
Ca nu erai deloc normal.
Singurul lucru pentru care imi e Rușine e ca pierd timpul cu tine =)
Măcar atât sa fac și eu pentru tine, dacă viața no făcut
Ce profesie juridica alegi este si in functie de ce calitati ai.
Un procuror se ocupa aproape in intregime cu infractiuni iar un avocat poate activa in toate ramurile dreptului, sigur ca este bine sa se specializeze in cateva sau chiar numai in una. Si avocatul poate sa-si aleaga clientii, procurorul trebuie sa cerceteze toate cauzele repartizate.
In plus, contand si latura materiala, un avocat poate castiga mai mult decat un procuror, bineinteles daca este un avocat bun si devine cunoscut.
Sigur ca si salariul procurorului este unul bun si mai ales sigur in fiecare luna, castigul avocatului poate varia mult de la luna la luna.
Deci vezi ca fiecare are avantaje si dezavantaje, totusi inclin spre avocatura, avocatul avand o mai mare libertate si nu este subordonat ierarhic.
Uite că îți răspundem și noi ăștia de umplutură, plebea. Mie îmi place să răspund la întrebări, la unele pentru a ajuta, la altele pentru că îți solicită puțin gândirea, altele pentru a conversa sau a glumi etc. E un site unde poți purta conversații mai inteligente și mai funny decât pe multe alte site-uri. Și e bun și de plictiseală sau pentru a întâlni oameni noi.
Pot spune că eu am avut ce învăța și m-am schimbat în bine datorită mentalităților unora de pe aici, plus că am găsit și răspunsuri la probleme pe care le aveam.
E un site foarte mișto.
nyoentox2002 întreabă: