TPU nu cred ca e genul de site unde sa iti expui tu fanteziile sexuale cu vecine si vecini...
Pai nu stii ce o sa se intample, ar fi putin probabil sa stim noi. Si "Nu vreau ca femeia sa isi traiasca restul vietii privita cu ochi rai", serios? De ea iti este tie acum? :/
Ce iti ramane de facut ar fi:
- sa te stresezi in continuare si astepti sa vezi ce se intampla;
- sa nu te stresezi si sa astepti sa vezi ce se intampla.
Alte variante... nu prea ai.
Nu va spune Bogdan la nimeni ca s-ar face el de cacao ca i-a f altul nevasta sub nasul lui, asa ca stai linistit.
Pai normal ca nu mai esti prieten, intre prieteni nu se face ce ai facut tu.
Pai nu am dusmani.
Nu, eu am zis ca Bogdan nu va spune la nimeni sa nu se faca de ras (desi nu el s-ar face de ras ca oricum vina nu e a lui).
Pai nu are legatura ca ai dusmani sau nu, am zis ca daca esti prieten cu cineva, nu faci ce ai facut, ii ziceai "vezi ca asta a ta se cam da la mine".
Daca erai doar vecin si atat, era altceva.
Dacă ei încă sunt impreuna si e liniște inseamna ca nu va divulga nimănui, pentru ca si el la rândul lui se face de rahat.
Aoleu, situații identice, personaje diferite. )
Convingerile tale te sabotează.
Ai uitat-o pe vecina mea?
Hai că soțul ei nu îți mai poarta ranchiună, întoarce-te în cartier!
Cât despre noua situatie... soții iubitori își vor ierta întotdeauna soțiile. Nu va bate tarabana, stai liniștit.
Tot ce se face in ascuns se va striga de pe acoperișuri, si tot ce se face la întuneric se va da la lumina. Biblia nu minte.
Chiar speram la o consolare, multumesc! Acum 30 de minute m-am intalnit cu Bogdan care mi-a transmis "Alupigus vecine" si eu i-am raspuns la fel. Inceputul unui salut nou cred ca e de bine, chiar daca nu prea cunosc limba greaca.
) Ah, vezi, ți-am zis eu.De acum sunteți și mai apropiați. Simți conexiunea?
Sa stii ca simt ceva, ceva... maine o sa o pandesc pe vecina sa o salut si pe ea in greaca, sa vada ca stabilim niste conexiuni din gura, verbal vreau sa zic.
Pai alupigus citit pe dos, e romana, haha.
Consider ca varsta este doar un numar. Femeia arata foarte bine si nu m-am gandit niciodata la numar.