Oamenii privesc cu scepticism asemenea experiente (Dovada mai sus).Eu sunt deschis la lucruri noi, in ultimul timp am urmarit si unele emisiuni care au de aface putin cu "paranormal", si cred ca toata viata e mult mai complexa decat o vedem noi, deci te cred.
Personal, ce pot spune, ai avut parte de un miracol, ai primit o a-2-a sansa la viata, deci bucura-te de aceasta si nu o risipi, iar daca poti, incearca sa-i ajuti si pe altii, sa invete si altii din aceasta experienta a ta.
Da,asa este,nici macar nu pot vorbi cu cineva despre asta, m-ar crede nebun dar tot am ramas cu niste semne de intrebare,despre omul cu gluga care din spusele lui se retrage faptul ca el m-a salvat,nu stiu ce sa fac,ma dor toate oasele,nu ma pot odihni, vreau sa-l vad iar as mai avea ceva de spus, dar nu pot spune public, e mai ciudat ca tot ce s-a intamplat zilele trecute, si vreau sa vb cu cineva despre asta sa ma descarc
Nu te mai consuma, nu ajuta cu nimic.
Trage invataturile din lectie, si mergi mai departe.
Daca e ceva de clarificat, sigur vei gasi o clarificare, daca nu apare aceea clarificicare inseamna ca acest aspect este neimportant.
E doar o chestie de subconștient.
Imaginația îți joacă feste.
Subconștientul tău lucrează, eu zic să nu dai prea mare importanță.
O să treacă de la sine.
Ce poți să faci acum...
Ține un jurnal și scrie despre asta.
Nu lăsa să-ți scape nici un gând.
Și când ești la ananghie, încearcă să publici jurnalul ăsta.
As vrea sa pot, eu stiu doar ca a fost 100% real tot, nu iti pot impune sa ma crezi, fiecare om are dreptul la libera exprimare, si crede-ma, nici eu nu vreau sa fi fost adevarat!
In general un om in coma aude tot ce se intampla in jurul lui.Iar faptul ca te-ai trezit cand ai auzit ca iti vor opri perfuziile si ca te "scot din functiune" te-a speriat iar din frica a inceput corpul sa reactioneze.Iar cu omul cu gluga posibil sa fi visat din frica sau cum te-ai gandit mult
Nu a fost un vis, era cat se poate de real
Du-te la neuro si fa-ti niste analize amanuntite. Probabil ti-a fost afectat creierul in urma accidentului.
Nu spune nimanui, te vor crede bolnav, mai bine cauta singur raspunsuri. Poate mai sunt oameni carora li s-a intamplat asta. Dar fii discret. Succes.
Nu exista o regula ca dacă ești în coma nu auzi ce se întâmplă în jur. Nu ești atât de special.