| DomnishoaraTPU a întrebat:

Observ ca multi utilizatori nu respecta regulile minimale pentru a posta o intrebare (mari greseli gramaticale, limbaj obscen, cer rezolvarile temelor de acasa)si totusi au intrebarile acceptate.
Lamuriti-ma si pe mine, va rog!
Oare regulile minimale chiar nu conteaza?!
Degeaba le-au adaugat administratorii TPU?!

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Asta e, n-ai ce face. Daca ar sta cineva sa aprobe toate intrebarile ai raspunsurile nu ar face fata asa ca sunt analizate ulterior.

13 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Acuzatiile vin cu exemple. Deci pot sa iti raportez intrebarea ca fiind irelevanta, nu? Apropo unde scrie ca greselile gramaticale sunt interzise?

| DomnishoaraTPU explică (pentru T0T):

Http://www.tpu.ro/go-to-answer/13728376/
Daca nu am putut da link, asta e.
Daca da, bine.

| T0T a răspuns (pentru DomnishoaraTPU):

Si ce nu este regulamentar? A folosit un singur cuvant mai intr-un fel, dar nu este ceva exagerat.

Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#40
Vezi acolo ca e interzis.
Sau poate sunt singura invechita care mai respecta minimul bunului simt.

Nu mi se pare un limbaj injurios sau ceva asemanator.

Cum crezi.
Fiecare cu parerea lui.
Cu bine!

| Fatamuntilor a răspuns:

Ba da conteaza, eu as numi si reguli de bun simt!
Insa eu nu an condamna asa de mult pe cei care uita sa puna o virgula, sau uita sa puna un i atunci cand este necesar.Desi aceste greseli sar in ochi.
Situatia se schimba insa cand se cer in mod repetat rezolvarea temelor, desi userului i s-au sters acele intrebari, cand se injura, se jignesc, se vorbeste obsecen.
De multe ori aceste postari sunt observate, raportate si sterse, iar userii sunt sanctionati.
Toate intrebarile sunt acceptate.Doar in cazul utilizatorilor foarte noi, postarile au nevoie de aprobare!
Cea ce poti face tu daca vrei sa nu le mai vezi sa raportezi acele postari scriind la contact trimitand linkul postariii care crezi ca incalca regulamentul.

| DomnishoaraTPU explică (pentru Fatamuntilor):

Scuze ca nu ti-am dat funda, dar ai raspuns cam tarziu...
Multumesc oricum kiss!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru DomnishoaraTPU):

Multumesc de aprecieri, am destule funde!
Dar pe viitor poti astepta cel putin 2 zile! Sunt cazuri in are poti primi un raspuns mai bun! Cam 3 zile primesti e-mail de la admnistratori in care ti se spune sa dai funda pentru intrebarea cutare.
Daca nu dai funda raspunsul va fi declarat automat pe baza voturilor primite la un raspuns.Asta in cazul in care raspunsurile primesc voturi
Dar mi s-a intamplat s-a dau funda si la doua saptamani!

| RobertMoon a răspuns:

Pai adminii TPU sterg intrebarile sau raspunsurile idioate dupa ce le observa, iar intrebarile sunt postate automat de server.

| DomnishoaraTPU explică (pentru RobertMoon):

Pana le observa ei, multe intrebari sau raspunsuri sunt vazute de o multime de oameni.

Le observa destul de repede. Cati admini crezi ca stau sa verifice fiecare intrebare in parte? Exista report-uri si pe baza alora se sterg. Mie mi se pare normal.

| DomnishoaraTPU explică:

Toti ati dat raspunsuri bune, nici nu stiu pe cine sa votez cu funda...