Pai nu stiu exact dar o sa incerc poate te ajuta.
intra la start la Programs si cauta in lista aia de programe numele programului pe care l-ai instalat si sterge-l sau poate o sa-ti apara dezinstalare sau cam asa ceva
vezi poate poti face ceva...
daca nu reusesti intreaba-l pe cel care ti-a dat programul, el sigur se pricepe.
multa bafta!
paaa
Lenu
Nu dezinstala nimic, este super, stii cand intra cineva pe mess, da-mi, te rog si mie ceea ce ti-a dat vecinul tau/sonorul asta/, eu am "o intrat unul", "o iesit altul", dar asta imi place la nebunie... te rooooooooooooooooog!
Am uitat sa precizez: cand imi scrie cineva imi zice: te cauta o tiganca imputita. nu mai pooottt((
Cu multa placere apropo id meu e : lenu_scumpika@yahoo.com daca vrei sa mai vorbim.
mie imi place sa cunosc oameni noi
paa
pe pup...
Lenu
Nu stiu despre ce program este vorba dar ai cel putin 3 posibilitati sa scapi de el
1. intrii in start -control panel-add or remove programs-il alegi si il dezistalezi de acolo, dar sa fii atenta sa fie exact programul cu pricina sa nu cumva sa dezinstalezi altceva.
2. dezistalezi si reinstalezi mess-ul
3. start -accessories-system tools- system restore, dar sa stii ca pierzi toate programele instalate de la data pe care o alegi si pana azi. citeste cu atentie ce scrie in ferestrele alea daca nu ai mai folosit system restore pana acum.
Evident ca mai sunt metode dar nu complicam si mai tare...
Si eu am avut programul si este unul cu voci de exemplu cand intra cineva zice :o intrat unul cu o voce mai pitigaiata intra in My computer unde scrie system tools -- add or remove si cauti programul acolo daca nu sterge yahoo si instaleazal din nou