Ești tare tâmpită. Marian/Maria este un nume foarte comun și mulți se mândresc cu acest nume. Câte persoane cunoști tu(ști cel puțin 5) pe care le stânjenesc faptul că poartă acest nume? Tu ce nume "nobil" ai de pui tu aticheta numelui Marian/Maria de țăran ghiolban? Sincer mi-e scârbă de câți oameni că tine am întâlnit și există.
Cat de prost sa fii sa te mandresti cu un nume foarte comun si de rahat?
Dar asa sunt toti credinciosii astia, se cred niste privilegiati si miruiti de jizzul lui dzeu doar pentru ca poarta nume de sfinti.
Ce sa vezi, chiar am numele unui sfant, si nu orice sfant, ci al lui Jesus Christ si nu m-am rahatit niciodata pe mine cu chestia asta.
Nu. Ma cheama Jizzăs Hristoşenia Hristoasa. Gura mare sa-ti iei impartasania din trupul meu mai jos de buric.
Da vad ca iti place rau sa te scalzi in prostie ca scroafa in mocirla.
Ce e cu voi de credeti ca e o rusine sa porti acest mume? Si iti poti sarbatori ziua cand vrei ori de masterea ori de moartea(adormirea) Maici Domnului.
In Moldova, se sarbatoreste pe 8 septembrie, asa cum mi se pare normal. Pe 15 august se da de pomana. In celelalte regiuni romanesti, sarbatoarea pare mai importanta de Adormire, si nu de Nasterea Maicii Domnului.