anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SAlut TPU! RASPUNS URGENt! Deci stiti noul virus de pe facebook, dupa ce am citit despre el, tata a intrat sambata dimineata pe facebook eu dormeam, l-am intrebat daca a intrat pe situl ala numit 'mediafire' si mi-a zis ca nu stie am intrat pe facebook la el si in conversati n-am gasit siteul.
intrebarea este
Cum aflu daca am virusul sau nu in pc( am antivirus AVAST)

P.S: scuzati-ma dar am scris repede sper sa intelegeti

3 răspunsuri:
| VOLVO4LIFE a răspuns:

Pai daca nu a dat click pe link nu are cum sa ai virusul, virusul intra in calculator doar daca dai click pe link-ul ala mediafire.

| AnnePanda a răspuns:

Huh? Ce virus, daca tot ai antivirus avast, presupun că e premium, adică plătit. :/ Normal antivirusul e setat sa faca un scan automat, in fiecare saptamana, dar poti face si manual. Dai click pe iconiţa antivirusului şi dai scan, apoi aştepţi. La infections sau infected files o să îţi apară viruşii / fişierele infectate. Bafta!
PS. Mediafire nu e un virus, e un site.
PS2. Nu iei viruşi prea uşor dacă ai avast,(bine, dacă nu ai versiunea premium... iei mai repede) totuşi, dacă e activat nu ar trebui să ai probleme. De când am eu Avast nu am mai avut probleme cu calculator şi nu am luat nici măcar un virus.
Pa'pa.

| hummmer a răspuns:

Descarca Malwarebytes' Anti-Malware, deconecteaza-te de la net si fa o scanare a pc.E gratis si eficient.