| rhdjskdjjcjfjdjx a întrebat:

SALUT TPU, revin cu o problema sa zic asa, nu am observat niciunde in statutul elevului, ca ar scrie,,, ca nu avem voie cu gluga" Caciula sau sapca in clasa la ore. Avem un profesor care daca nu dam gluga jos si efectiv e frig, noi spunem ca e frig, dar nu vrea sa inteleaga spune ca sa iesim afara daca nu si ne pune absenti daca nu dam gluga jos. In statutul elevului, fiecare elev are dreptul la imvatamant si nu trebuie oprit sa zic asa de la ore, adica sa il scoata afara, pareri legal? Stiu ca tine de respect dar efectiv e frig.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este lipsa totala de respect pentru profesor sa stai cu caciula, sapca sau gluga pe cap IN clasa!
In clasa nu ploua, nu ninge si nu este frig, deci poti sta fara nimic pe cap, ca doar ai par, nu esti chel.

Hai ca mai este putin si se reintroduce uniforma scolara, atunci sa va vad!

| rhdjskdjjcjfjdjx explică (pentru Violleta2022):

Du te ba frate in treaba ta, n ai de munca nimic vad stai femeie in toata firea,, pe TPU sa comentezi aiurea

| Violleta2022 a răspuns (pentru rhdjskdjjcjfjdjx):

Mai copilas, sunt mama si femeie in toata firea cu copii mari acasa si incerc sa te educ pe tine si pe altii pe aici, care nu ati fost educati acasa de parintii viostri.
Ia de invata ca-ti prinde bine in viata, fiindca lipsa de respect oriunde te-ai duce iti va aduce numai pierderi in viata.

Nimeni nu ti o cerut parerea daca stii stii, nu vii aici cu aberati aiurea vezi de copii tai si gata

Mai copilas, ma repet: ai pus o intrebare pe forum si noi iti raspundem.
Ca esti tu copil razgaiat si nu vrei sa intelegi situatia reala, este altceva, dar lipsa de respect si obraznicia te vor costa in viata,
fiindca aberezi.Ti-am dat un sfat (nu este parere, ci sfat): sa-ti respecti profesorii cand mergi la scoala!

laughing) tu doresti respect si altele pe un forum,, "copilaș" vezi ca ai si poza aia de profil fake fiind o femeie matura cica cu nu stiu câți copii, vezi de copii tai si lasa forumu pentru cine stie sa raspunde corect la intrebari nu ma ei pe mine cu niste chesti comuniste,," vezi doamne ca e lipsa de respect sa stai cu gluga in clasa sau caciula si ai inceput ca nu ploua nu ninge" te rog frumos tu ca femeie matura si cetateana, sa ne oferi caldura necesara la 30 de copii vai capu nostru bolnavi si etc, ca sa numai stam cu gluga n cap sa numai fim nesimtiti, bai comunistilor, mai inchideti si voi ochii ca e destul.

Mai copilas, pe forum toti avem poze fake si nume fake, fiindca nu-si doreste nimeni sa-si decline adevarata identitate, ca sa nu fie harasat.
Atata lucru daca nu stiai, afli acum.

In ce priveste respectul pentru profesori si oameniia dulti este rusine ca parintii tai nu au fost capabili sa te educe in acest sens, dar este rusine si sa tu nu esti capabil sa i nveti sa respecti un profesor.
Ma rog, viata iti va arat cine esti si vei primi ce meriti.
Vorbesc din experinta, fiindca sunt angajator si ca tine am mai vazut si nu le-am dat nici o sansa, daca nici macar elementul cel mai mic posibil nu sunt capabii sa-l intruneasca, atunci nu au ce cauta la un loc de unca bine platit unde se cere sa respecti pe ceilalti.
Dupa cum spuneam si in alte ocazii, chiar daca am fost nascuta in comunism am trait in ultimii 30 de ani in occident, unde este alta viata si alta mentalitate si de fiecare daca cand revin in tara imi spun ca romanii devin pe zi ce trece o tara plina de cocalari plini de basini in cap, care nu respecta pe nimeni si nu-s capabili sa gandeasca nici pentru ei.\
Pacat de tarisoara aia, ca voi, noua gerenatioe de copii sunteti de rasul lumii ca ati facut-o de rusine pe unde mergeti, dar si mai rusine ar trebuiis a le fie parintilor tai, care nu le-a pasat sa te educe si sa te invete bunul simt de acasa.

Logic la ce raspunsuri aveti unii va feristi sa puneti nume real si etc, Pune te sa dormi ca esti de mult expirata n-am chef sa mi bat capu cu o femeie matura, care habar n are de viata ei in afara sa comenteze aiurea pe forum

Pai si logic ca alta viata si nu stiu ce, cand colo voi comunisti astia cum.esti tu, nu țin absolut deloc cu noi noua societate in care am putea macar noi sa ridicam țara la niste standarde mari, dar voi mereu ati fost impotriva noastra d asta Mancati prostie de la minister ca sunteti comunisti prea.prosti..culca te, mamai vioEletasad)

Nimeni nu-si pune numele real pe forumuri, fiind recomandat chiar de administratia forumului sa nu-ti declini adevarata identitate...si dupa cum vad, nici macar tu nu ti-ai pus numele real dar nici macar unul fake, ca deh, atat te-a dus capul sa pui o insiruire de litere.

In ce priveste viata mea, nu-mi duce tu grija ca sunt foarte bine aici unde sunt!
Mai bine pune mana serios pe carte ca ajungi analfabet si faci degeaba umbra pamantului, stand pe spinarea parintilor si bunicilor, asa "comunisti prosti" cum ii numesti tu, ca te -au facut si muncesc pentru tine sa te intretina si sa te creasca.

Marș, plimba ursu, fugi la muncă. du te spala vase. fa ceva cu viata ta ca n are rost si in stilul asta, moartea intreaba de tine. pup

Habar nu ai cu cine stai de vorba mai, rahatel cu ochi!
Lasa, ca-ti da tie viata cu varf si indesat, de nu poti duce.
Nu tu respect, nu tu bun simt, nu tu educatie, deci gunoier te face mata!

| sierra1 a răspuns:

Legal NU zice nicăieri "ca nu avem voie cu gluga" - e o chestie doar de respect așa cum spui dar dacă mai și e frig, ar fi binevenite nu doar glugile ci și mănușile. Spune-le și profilor asta

| rhdjskdjjcjfjdjx explică (pentru sierra1):

Nu inteleg, dar ma duc mai departe cu chestia asta daca tot e asa