| BlackDevil1199566 a întrebat:

Am si eu o mare problema, am un prieten care de cand si-a luat un *** de laptop cu i7 pe el si alte dracii nu mai iese deloc din casa nici macar la magazin nu se mai duce si e chiar langa el, am vb cu parintii lui de ce nu mai vrea sa iasa din casa ( am crezut ca e suparat pe mine ) si ei au spus ca sta cu ochii in laptop non-stop si i-am spus si lui l-am luat si cu frumosul si mai urat si nimic. ce ma sfatuiti sa ii fac sa il scot din casa? a fost cel mai bun prieten pana cand a venit lpt ala jegos, eu ma gandeam sa ii dau un virus sa ii bulesc leptopul sau cv de gen, cand nu are net ma suna sa iesim afaar cand are nici nu mai mananca. scuzati greselile gramaticale si altele... sper sa ma ajutati dau funda tot ce vreti

4 răspunsuri:
| Peridava a răspuns:

Nu-i strica laptopul, e pacat. Dar poti vorbi cu parintii lui sa-i puna un program de "pareting" si sa ii limiteze numarul de ore cit sta pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trist ca nu isi da seama de lucrurile mai importante. Lasa-l in internetul lui. Fa-ti prieteni care stiu sa aprecieze o prietenie si nu mai fii la dispozitia lui cand e fara net

| AvalohAlyn a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata luiwinking
Insa vorbeste cu parintii lui si spune-le sa ii faca un program de un anumit ore maxim pe zi in care are voie sa stea la laptop, restul sa si-l petreaca si afara, cu tine.happy Nu vad alta solutie.
Si chestia cu stricatul laptopului nu e buna deloc, nu e bine sa faci rau, gandeste-te ca sunt niste bani foarte multi la mijloc..castigati prin munca parintilor lui.

Invita-l si atrage-l spre lucruri interesante, care sa-i faca placere, trebuie sa mai aiba si alte placeri.
happy

| BlackDevil1199566 explică:

Partea si mai proasta e ca are 20 de ani nu mai e copil, imi e greu sa il las am fost 10 ani prieteni buni si acum sa il las dintr.o data cam greu