Este adevarat ceea ce spui. Uite: eu o sa merg in america (am la un prieten la care sa stau... e din florida :3) si acolo in unele parti este legalizata.
Si nu mai am probleme cu nimeni x3
(el fumeaza ganja odata pe luna sau asa)
Pentru ca marea majoritate folosesc aceste plante in cantitati cam mari. Ceea ce duce la alte mari probleme.Chiar la moarte.Nu sunt de acord.
Omule eu cred ca te referi la legale care sunt moarte curata nu la ce ma reger eu...
In farmacii se gaseste marijuana medicinala si chiar se da pe reteta.
Nu am fost niciodata manipulat de nimeni. Consider ca suntem prea ametiti si prosti ca sa ne mai ametim si cu canabis.
Nu stiu pe ce statistici te-ai uitat tu, dar daca era un asa bun preventiv al cancerului ar fi fost legalizat canabisul de ani buni.
Bună!
N-ai cum s-o legalizezi!
Imaginează-ţi, ar fi groaznic să vezi pe stradă manelişti fumaţi, copii de 12 ani fumaţi şi alte specii.
Dacă s-ar legaliza cu toţii ar avea acces şi astfe ar fi un dezastru total!
O zi bună!
Pai una din cauze ar fi din punctul meu de vedere din cauza tiganilor.Imagineaza-ti sa vezi tigani fumati pe strada din cauza ciorilor astora avem multe de pierdut.Am vazut ciori fumate si crede-ma ca faceau mai urat decat atunci cand erau lucizi.Nu sunt impotriva fumatului doar am vrut sa spun ca trebuie sa scape tara asta odata si odata de ciori ca pana la urma ei sunt musafiri.Sa ii trimita in India de unde provin si sa ii lase acolo.In rest legalize it!
Drogat imputit invata sa scrii! Ce sa faca cu marijuana legalizata? Sa vezi numai lichele ordinare drogate pe strada? Nu sunt destui drogati si asistati sociali? Daca s-ar legaliza, poate nici 2% nu ar folosi marijuana pentru tratarea cancerului idiotule. Are foarte multe efecte adverse + dependeta psihica. De parca tutunul si alcoolul nu sunt destul de rele, hai mai baga si marijuana sa fim chiar ultimele jeguri sociale. NU LEGALIZARII CANABISULUI!
Ai tupeu doar pe internet dar ai avea tupeu sa-mi spui si asta in fata... ti-am cerut parerea nu sa ma jignesti... daca as da de tine te-as juca in picioare
adrian873 întreabă: