| MichaelJacksonFanSpecial a întrebat:

se apropie Craciunul si la fel si Mos Craciun cred ca piticii saraci fac o gramada de cadouri si muncesc, eu am 10 ani Ma cheama Stefan ei bine as vrea va intreb voi credeti in Mos Craciun?(eu da)

Răspuns Câştigător
| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai da exista utie casa iti demonstrez cheamati toata familia intro camera si inchideti usa atentie nu camera unde-i bradu si jucativa ceva cam vreo 10 min si apoi iesi din camera si uitate eu am facut deja lista.

| MichaelJacksonFanSpecial explică (pentru YunoGasaiEceaMaiTARE):

Ma bucur Ady cati ani ai? Sunt foarte bucuros ca intalnesc oameni care chiar il apreciaza nu care il jignesc mai povestestemi despre tine daca vrei.

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns (pentru YunoGasaiEceaMaiTARE):

Pai baga-ma la prieteni sa vorbim

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns (pentru MichaelJacksonFanSpecial):

Scz michael pentru tine era Bagama la prieteni.

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cred în spiritul Crăciunului şi în bucuria pe care o aduce (în special) celor mici.

O joacă de-a Moş Crăciun, cel puţin pentru mine, este mereu o reîntoarcere în copilărie şi ceva plăcut.

| mona a răspuns:

Toti copiii cred in Mos Craciun pana la un moment dat

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Mos craciun nu exista, parintii au inventat acest lucru(parintii sunt de fapt mosul). Poate cand o sa fii putin mai mare o sa iti zica parintii adevarul.
O seara buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca exista. Nu te lua dupa astia mai mari care zic ca nu exista. Ei sunt obraznici si de aia nu mai vine pe la ei sa le aduca macar un cadou cat de mic. Ca sa nu recunoasca asta au inventat minciuna ca Mos Craciun nu exista laughing

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e Andrei la ei nu mai vin ca poate sunt rai si nu cred in el.

| CryChristiAN a răspuns (pentru anonim_4396):

Logic ca exista ( in mintea oamenilor).

| anonim_4396 a răspuns (pentru CryChristiAN):

Daca nu scriai si chestia aia dintre paranteze era mai bine.

AM vazut-o pe mama aducandu-mi 3 sacose cu dulciuri, sucuri etc, iar tata ma tinea de vorba cand ma duceam la baie, si am auzit-o pe mama intrand in casa si am intrat la timp, am intrebat-o ce se intampla si mi-a zis ca ea este Mos Craciun. SPune-mi te rog ce te face sa mai crezi ca exista? Mos Nicolae cred ca exista pentru ca el este un sfant, dar Mos Craciun? Mos Craciun reprezinta de fapt persoana generoasa care ofera daruri persoanelor pe care le iubesc.Pentru mine Mos Craciun este reprezentat de parintii mei. Abia astept aceasta sarbatoare big grin. Daca Mosul mi-ar face cadou un galaxy s3, media 10 la BAC peste 3 ani, o calatorie in jurul lumii, sa calatoresc in timp, sa ajung la capatul Universului si sa am totul la mana mea atunci o sa cred. Totusi, multi vrem multe, dar trebuie sa dobandim prin, munca. As fi fericit daca ce am enumerat eu mai sus mi s-ar indeplini. Din pacate e imposibil sa faci asemenea lucruri.
Revenind la subiect, accept existanta lui Mos Craciun, dar sub forma parintilor si a celor dragi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CryChristiAN):

Pai ce ziceam si eu. Nu ai fost destul de cuminte ca sa iti aduca Mos Craciun ceva, asa ca ti-au adus parintii tai big grin
Si sa iti mai zic ceva. Uneori nu e bine sa ne dam mari ca stim nu stiu ce. Eu aveam vreo 6 ani cand un verisor mi-a zis un lucru despre Mos Craciun.
Il urasc si acum pentru asta laughing Pentru ca de atunci nu mai e chiar asa de frumos Craciunul pentru mine.
Sper ca ai inteles mesajul.

Ahahappy

| BeiiBiiiyoo a răspuns:

Pai......chiar exista. Poate nu vine mosul personal dar trimite gandul poarintilor si celor dragi sa faca cadouri.Si in plus este frumos atunci cand ti gasesti cadourile sub bradut

| kapakapa a răspuns:

Da,ca altfel cine doamne daca toata familia era intr-o camera, usa de la intrare inchisa, geamu inchis si cadourile pac apar...cam asa se intampla de fiecare Craciun...

| Hussky a răspuns:

Moș crăciun nu există, mulți copii au aflat între vârstele 7-12 ani.
Este o chestiune inventată de către societate pentru a face mai distractivă copilăria și pentru a avea copii un motiv să fie cuminți.
În concluzie, Moș Crăciun nu există, cel ce îți pune un cadou sub bradul de crăciun este un părinte, sau o rudă.

Am 17 ani și acum știu metoda, o să îți dai și tu singur seama odata ce crești în vârstă.

| NOname a răspuns (pentru Hussky):

"Este o chestiune inventată de către societate pentru a face mai distractivă copilăria și pentru a avea copii un motiv să fie cuminți."

Îmi sună atât de cunoscut...