| PinkyPu a întrebat:

Se apropie luna decembrie sa nu stiu ce cadou sa le iau parintilor mei si catelusului meu. Ceva sugestii? Stiu ca chestia cu cadoul pentru catelus este ceva mai ciudat... dar in decembrie pe 22 face 6 luni.

Răspuns Câştigător
| Gicone a răspuns:

Cumpara-i un salam sau un pui de cauciuc care chitaie. Parintilor ia-le ceva frumos, ce le place lor. Mamei o bijuterie si tatalui un fotoliu gonflabil sa stea lejer la meciuri!

4 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

Catelusului o minge parintilor ce lear place tatalui un parfum iar mamei tale ceva de vopsit parul la mine a mers

| Andreea_2177 a răspuns:

Parintilor ar trebui sa le iei ceva mai special... cauta pe www.cutiuta-muzicala.ro, eu de aici le-am luat anul trecut alor mei. Iar pentru catelus... o catelusa :))

| Dorutzu_2552 a răspuns:

O rama foto tripla cu catelusul tau in 3 ipostaze mi s-ar parea perfecta.

Ce zici?
http://www.luxurygifts.ro/produs/802/rama-tripla-pentru-primul-an/

| PinkyPu explică:

Ho Ho Ho.Am vrut sa va anunt ca le-am luat cadouri.Lu' Spike i-am luat de ziua lui, un ham nou, un sampon si un lantwinkingbineinteles pentru caini cu placuta, i-ar de pasti i-o inscriptionez, iar la ai mei le-am luat:lu tati un gel de ras si un aftershave iar lu' mami i-am luat o vopsea de par, parfum si gel de dus.Multam fain de ajutor. M-ati inspirat.Si app. Craciun Fericit!:*:*:* si un An Nou Mai Bogat, Mai Norocos.