anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si femeile trebuie sa aiba servici, sau ele trebuie sa satea acasa si doar soțul sa aduca bani, vreau sa stiu parerea voastră. Mersi.

Răspuns Câştigător
| Tinna666 a răspuns:

Parerea mea e ca atat femeile cat si barbatii trebuie sa munceasca si sa aduca bani DAR daca femeia are un serviciu sunt de parere ca treburile casnice trebuie impartite.nu mi se pare nirmal ca femeia sa vina de la munca si sa se apuce de mancare, de spalat vase si haine, de curatenie si barbatul sa se tolaneasca in pat.
Daca tot suntem egali, sa fim pana la capathappy

12 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Normal ar trebui sa aiba si ele SERVICIU. Ori suntem egali ori nu mai suntem?

| Florentina9210 a răspuns:

In mod normal asa ar trebui.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Multumesc nu vreau

| papuciirupti a răspuns:

Pai e normal, ajuta la intretinerea casei, a voastra, bani de concedii mai bune etc
dupa opinia mea daca ai copii mici sa ramana acasa sa oferte o educatie aleasa copiilor sa nu ajunga ca toti drogatii si sa ii invete sa fie oameni nu persoane...intelegi tu

| Cameliapantiru a răspuns:

Salut, Cristi!
In opinia mea, atat femeile, cat si barbatii trebuie sa lucreze, dar si sa participle la treburile gospodaresti, daca nu-si permit o menajera.
O femeie e la fel de capabila ca un barbat si are la fel ca un barbat dreptul la implinire, la afirmare profesionala, la studii, la cultura, la un job stabil, interesant si bine platit, la o cariera de succes si la toate satisfactiile ce deriva din aceasta.

| Oana92 a răspuns:

Femeile ar trebui sa aiba un job si independenta financiara! Ele pot sta acasa cat timp copii sunt mici, acei doi ani cat au dreptul de la stat. In rest pot munci si isi pot dezvola o cariera linistite!

| Okkultist a răspuns:

O femeie trebuie neaparat sa fie independenta. Nu degeaba a existat iluminismul, declaratia de independenta si multe altele...
Nimeni nu trebuie sa fie intretinut, totii trebuie sa fim independenti financiar.
Am o prietena ce s-a ocupat cu,, imi iau un fraier,, fraierul a murit si a trecut totul pe numele lu' fisu', proasta a ramas fara o profesie, fara casa, certata cu familia samd.
La mine nu s-ar pune problema, eu sunt gay, daca ne gandim la asta... mergem amandoi la servici si atributile se impart egal, nimic mai mult sau mai putin.
Daca privim din situatia ta eu cred ca tot egalitatea este solutia.
Nici un om nu ar trebui sa fie avantajat pentru sex, religie, stare sociala in fata unor actiuni clare.
Parerea mea ^_^ happy

| mgtow a răspuns:

Daca ea nu munceste nici el nu trebuie sa munceasca asa se bat in cap pana cand o sa puna laba la munca dar prostii le tin pe ele fara servici in schimbul sclaviei uneori sau bataie

| darrio2007 a răspuns:

In mod normal, da.Egalitate in drepturi, nu? Ca asa au cerut cu mult timp in urma.

| jamal000 a răspuns:

Femeile au vrut egalitate atunci sa aplicam aceasta metoda..egalitate pe toate planurile, inclusiv plata nemteasca!

| Drimmero a răspuns:

Da, de ce n-ar munci? Dar daca au acel concediu medical in care trebuie sa aiba timp de 2-3 ani grija de copilul ei, atunci trebuie sa stea acasa. Cu cat ambii membrii muncesc, puterea este mai mare, vor aduce bani din 2 directii!

| xxCargoXXII a răspuns:

Femeile au tot dreptul de a lucra si sa aiba un loc de munca. Daca femeia alege sa fie casnica si sa aiba grija de casa si copil este alegerea sa.O femeie nu trebuie sa fie supusa cererii barbatului de a fi casnica. Dreptul ei este de a alege.

Nor