| servestru a întrebat:

Spuneti-mi va rog ce se intimpla cu mine:In ultima vreme totul ma preseaza,am o multime de probleme:Eu ma cred urit chiar foarte dar toata lumea din jurul meu o cred frumoasa,in curind o sa se nasca sora mea dar nu vreau sa se nasca din mai multe motive,ma cred ca sunt cel mai prost nu inteleg la mai multe materii mai ales la matematica,urasc oamenii bogati chiar foarte deoarece ei ai o gramada de lucruri, maninca mai bine dar eu nu, ai tehnica mai multa si buna.Macred un mare taran si chiar daca traiesc la oras, cred ca la nimeni nu ii pasa demine, nimeni nu ma intelege si nimeni nu se mindreste cu mine! Am 13 ani,cine ma poate ajuta ca in fiecare zi ma simt prost de tot, II SPUN UN MARE MULTUMESC SI II DAU SI FUNDA, ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

De ce am impresia ca tu nu apreciezi viata deloc?

Viata nu e doar alb si negru, tu dai culoare vieti tale.Tu decizi ce culori folosesti pentru viata ta happy.

Ai doar o viata, cu bine si cu rele si e si SCURTA!

| Polaris a răspuns:

Toată lumea se crede urâtă, săracă, proastă, blablabla, generație de complexați. Totul e doar în capul tău. Nu te lua în serios. Găsește-ți hobby-uri. Învață să nu-ți pese. Sunt chestii mai importante decât matematica sau banii lui Gică. Ai 13 ani.
Nu vrei ca sor-ta să se nască? Cred că aici necesit explicații.

| Gogu06 a răspuns:

Am un prieten, ieri a murit tasu. Am un vecin la bunicamea la tara a fost dat afara din casa, sta pe drumuri acum cred. In Bucuresti plin de aurolaci, boschetari, drogati. Sunt o groaza de oameni de n-au bani de paine. Cand vreau sa ma simt bine ma gandesc la astia si imi dau seama cat de norocos sunt si suntem in general. Cum ar fi sa iti moara unu din parinti azi, pai toate problemele tale de pana acum ar parea infime, n-ai da 2 bani pe ele. Tu te plangi ca esti prost si ca nu stii la matematica si ca esti taran rolling on the floor). Matematica nu trebuie privita ca o mare sperietoare ci ca pe o provocare careia trebuie sa ii dai de cap, e ca un joc care trebuie sa ajungi la finish, intalnesti tot felul de obstacole atat la matematica cat si in viata de care trebuie sa treci, obstacole intre ghilimele ca ti-am dat exemple de oameni cu probleme. ASta e farmecul si distractia sa treci peste ele, sa dai piept cu ele, sa iti rezolvi singur problemele, sa devii barbat. Hai treci la treaba, eu sunt mandru de tine ca ai reusit sa iti recunosti problemele, mai rar asa oameni, acum indrapta-le, fii un om mAI bun, mai responsabil si mai cu simt de aventura. Fa-ne mandri ca te cunoastem! Si nu te mai plange ca o femeiewinking

| AR1373 a răspuns:

Cine va avea o sora mai mica curand?

Cine o va putea scoate pe sora lui la plimbare in parc?

Cine va profita de fetele care o sa vina la surioara lui in timp ce se plimba prin parc?

Da, tu!winking

Parca eu inteleg mai bine matematica sau iubesc oamenii bogati si laudarosi.

Sunt multi care nu se descurca prea bine cu matematica si cu cei din jur, dar nu trebuie sa pui la suflet.

Parca iti si trebuie teorema lu' Pitagora in viata.

Pfiu...imi vine sa ma dau cu, capul de pereti cand imi aud colegii despre testul la istorie, de geogragie...imi crapa capu' in zilele cand avem vreun test, dar na nu poti sa te lupti cu idiotii.

Ei bine, acum e vara si nimanui nu-i mai pasa de scoala si de matematica, asa ca ia o limonada si KEEP CALM, viata e frumoasa!

Bucurate de sora ta si de fetele pe care ti le va aduce.

Daca nu-ti place un lucru ai doua lucruri de facut:

1.Sa incetezi sa-l mai faci

2.Sa-l faci sa para distractiv.

Bafta happy

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!