Este un site marfa. De ce?
-Aflii raspunsul la anumite intrebari
-Te amuzi
-Ramai uimit
-Socializezi(putin mai indirect)
-Cunosti mentalitatea anumitor oameni
-Afli anumite chestii
-Mai trece timpul
p.s : daca nu iti place, esti free 2 go. Sal!
Stiu ca mai exista si niste nesimitit pe site-ul asta, dar hey, unde nu sunt? Am primit mult ajutor de la unele persoane de pe site si am dat la randul meu ajutor altora. Si eu am primit raspunsuri rautacioase la intrebarile puse de mine, dar trebuie sa inveti sa ii ignori. Oriunde sunt persoane care considera ca sunt mai misto daca insulta sau dau un comentariu cu tupeu, desi nu are nicio legatura cu intrebarea pusa. NU ai ce sa-i faci, peste tot se intampla la fel, nu pe site-ul asta in particular. Singura solutie ar fi ca administratorii sa dea pedepse si reguli mai aspre. Tu trebuie sa inveti sa-i ignori, daca te insulta sa timiti un mesaj la contact si sa le mai dai vot de nefolositor sau/si stupid.
Aflii chestii interesante, si daca ai nevoie de ajutor sunt persoane amabile care ajuta, bineinteles mai sunt si acoliti. e ok!
Adica mi se pare misto desigur afli raspunsuri la anumite intrebari dar sunt multi foarte nesimtiti si chiar idioti mie de asta nu prea imi place pentru ca sunt multi care intrec masura dar stiu ca uni nu sunt de acord cu mine dar este parerea mea fiecare cu parerea lui
loverboyxxx întreabă:
Cretu_Bogdan_1998 întreabă: