| donnie112 a întrebat:

Stateam si ma gandeam la lumea in care traim, sau tara in care traim. la adolescenti, la copii, si am ajuns la concluzia ca majoritatea vor sa fie speciali, sa iasa in evidenta cu ceva, problema este ca de multe ori resusesc doar sa isi bata joc de ei, cel putin din punctul meu de vedere. eu sunt genul de om care inclina spre simplitate. adica frate, cum sa fi "cool" ca iti ridici parul in nu stiu ce pozitie daca tie nu iti sta bine, cum sa fi "cool" daca iti vopsesti parul cu rosu sau cu verde, sau daca iti pui piercing in limba sau mai stiu eu unde daca tie nu iti sta bine. unii cred ca e cool sa vorbesti tare, sa te auda toata lumea, sa injuri si sa faci misto de unii. eu nu am avut probleme de genul: colegii sau prietenii fac misto de mine, dar asta li se intampla multora iar eu nu cred ca e ok. credeti ca sunt eu prea demodat?
astept parerile voastre
FUNDA pentru cel mai bun raspuns!

5 răspunsuri:
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Ce stim noi despre tine ca sa ne dam cu parerea?

| donnie112 explică (pentru SpitalulDeGlumeti):

Nu vreau sa te dai cu parerea despre mine, vreau sa va dati cu parerea despre ce am scris eu acolo. despre oamenii "cool"

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru donnie112):

Ma, eu am o vorba... omul moare de drum lung si prostul de grija altuia, ce ma intereseaza pe mine de capra vecinului?

| Michiko a răspuns:

Nu esti demodat esti perfect normal... a fi cool nu inseamna toate acele lucruri, trebuie sa ai si o personalitate placuta si chiar daca trebuie sa fi la moda ca sa fi cool asta nu insamna neaparat piercing sau asa ceva

| donnie112 explică (pentru Michiko):

Da. as vrea sa stiu parerea ta despre cei care se cred "cool" facand toate astea.

Întrebări similare