| xzawn17 a întrebat:

Stiu ca pare ciudat, dar de 2 zile tot visez ca Dumnezeu incearca sa-mi spuna ceva, oare ce este? Ma puteti ajuta

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Intreba-l prin rugaciune. In schimb la mine e invers dracu imi da batai de cap in vise

| sierra1 a răspuns:

Clar. că vrea să-ți răspundă la intrebarea ta anterioară:

https://www.tpu.ro/......-cu-laser/

| sierra1 a răspuns:

" mgtow a răspuns: Intreba-l prin rugaciune..."

oare trebuie să fie in versuri?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa este. uneori vrea ceva de la noi. Ce este cu tine. nu știu.
Mie mi-a spus să institui în viața mea regim de viață de submarin militar, din acela cu bombițe. Și nu prea reușesc, dar, mna, oameni suntem, supuși păcatului. Eu cred că vrea să îți spună să faci copii înainte de menopauză.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Vise big grin
Si chiar daca ar fi asa, noi nu stim sa iti spunem. Toti avem vise de acest fel uneori.

Numai bine!

| Celcestietot a răspuns:

Ce trolling bizar! laughing

| xzawn17 explică (pentru Celcestietot):

Fix trolling

| Celcestietot a răspuns (pentru xzawn17):

Mbine, prost sa fii să nu îți dai seama. In primul rand, Dumnezeu nu este văzut prin vise cat ai bate din palme, în al doilea, și dacă Creatorul era văzut, de unde ști că tocmai El era cel întâlnit? In plus, non-creationistii vor vedea întrebarea ta ca fiind una amuzant, un fel de comedie tragică. Pe ei cum de ii convingi că l-ai văzut pe Dumnezeu dacă pentru ei nu exista? In plus, gramatica ta da de gândit că ești un troll obosit, la fel ca și schimbarea numelui, mai, Cristof! rolling on the floor
Gândește-le mai mult altă data, că ai rămas la trollingul din 99, de pe Windows XP. laughing

| xzawn17 explică (pentru Celcestietot):

rolling on the floor Daca nu-ti place ceva la aceasta intrebare, nu inteleg dc din "timpul tau" pretios te mai obosesti sa scrii acest mesaj? Daca nu crezi asta este. Nu va mai credeti smar2 pe internet, ca in fata sunteti pisicute. Cu asta am terminat mesajul. O zi buna iti doresc.

| Celcestietot a răspuns (pentru xzawn17):

Cuțitarii ca tine nu au de ce sa fie în privirea lui Dumnezeu, șmechere.

| StrongHeart a răspuns:

Depinde,interpretarea viselor nu prea e ceva ortodox,visele sunt inselatoare, unele sunt de la diavol, am avut si eu multe in ultimul an, chiar mult prea multe decat poate suporta un om normal.
Ca o paranteza, poate vrea sa-ti spuna sa nu mai pozezi cu semne de coarne.