| Losnams a întrebat:

Sunt băiat si am 15 ani. Am 1.74m înăltime si greutatea de 66.5-67kg. E ok greutatea? Am putina burtă, dar greutatea cum vi se pare? Sincer.

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Greutatea este OK.
Putina burtica este normala daca nu faci destula miscare fizica, dar nu este periculoasa.

| Andreeush a răspuns:

Greutatea e normală însă ai putea face sport pentru a fi în formă și a da din burtă jos.

| Ineys a răspuns:

Burta se vede din cauza ca nu fortezi muschii abdomenului si nu sunt foarte dezvoltati. Pe de alta parte nu ai un procentaj tocmai mic al grasimii adica acel body fat. Asta se obtine prin sport. La inaltimea ta, greutatea aia este ok, chiar ideala.

Patratele fara sport la kg putine sunt mai mult de foame. Patratelele adevarate se formeaza prin munca si sport. La aia slabi ala nu-i six pack.

| alii98 a răspuns:

Eu am vreo 56kg, da sunt in punctul de pătrățele puțin vizibile...

| RAY a răspuns (pentru alii98):

Wow cum ai reusit, in cat timp?

| alii98 a răspuns (pentru RAY):

Idk,mereu am fost slăbuț, da am pierdut putina grasime pentru că m-am înălțat și nu mancam prea mult că n-aveam pofta fiind prea cald
Și am făcut abdomene toată vara, apoi m-am lăsat

| RAY a răspuns (pentru alii98):

în 7 Iulie | alii98 a răspuns:
Eu am vreo 56kg, da sunt in punctul de pătrățele puțin vizibile...

| Horus35 a răspuns:

Sincer? Nu ne pasă. Încetează să te mai raportezi la părerea unor străini. Dacă eu zic că nu e ok, tu ce ai de gând să faci?

Mai important...ție cum ți se pare?

| Hehdhdjeheh a răspuns:

Nu e o greutate foarte mare poate ar trebui să mergi la Sala pentru a pune niște masa musculară. Sau să faci un sport

| Razvan681 a răspuns:

Conform IMC (indicelui de masă corporală) ai o greutate perfectă pentru înălțimea ta și ești sănătos.