| ioneldan a întrebat:

sunt clasa a 8a si sunt corigent la matematica pe semestru 1 ( am media 4) si presimt ca o sa rman si pe acesta. spuneti-mi si mie cum e la corigenta si ce se intampla daca ramai in calsa a8a > la corigenta te trece in general sau trebuie sa ivat? am colegi care au rams corigenti in clasele 6.7 si mi-au spus ca nu au stiut aproape nimic si iau trecu?

Răspuns Câştigător
| sbafbsvlisach a răspuns:

Uite asta nu inteleg.Cum naiba puteti sa ramaneti corigenti la matematica? Sau la oricare alta materie.Doamne ma sunt fraier si nu vreau sa invat e una da tot fac de un 5 sau mai mult.Credeti ca daca nu invatati sunteti mai cool sau mai stiu eu ce? Nu draga, dovediti ca sunteti niste fraieri care isi strica viitorul.Nu vrei sa ajungi la un liceu bun? Vrei sa fi in clasa cu niste prosti care chiar au probleme nu ca sunt prea lenesi? Nu vrei sa ajungi ceva in viata? Eu abia ma pot hotara ce vreau sa ma fac, dar stiu cu siguranta ca vreau sa merg la mate-info.Nu stiu de ce vreti sa va stricati vietile chiar nu am nici o idee si nici nu cred ca ai tu vreun raspuns. Oricum incearca si tu sa fi atent la ore si pune-te cu botul pe carte si lasa prostiile. Urmeaza sa dai unul dintre cele mai importante examene din viata ta.Gandeste-te doar ce vrei sa te faci? Nu vrei sa ajungi departe? Nu visezi sa te duci in alte tari sau continente sa ai o gramada de bani si sa mergi in fiecare an intr-un alt loc in vacante? Aaa sau vrei sa ramai vesnic fara bani intr-un oras vai si amar si sa-ti privesti colegii, de care poate iti bateai joc candva, cum sunt directori la unele firme sau mai stiu eu ce.Atunci nu pot sa-ti spun altceva decat bafta.Pentru ca, cu siguranta vei avea nevoie.

| ioneldan explică (pentru sbafbsvlisach):

Tot ce ai zis acolo sus este ffoarte adevarat!
eu sincer vreau sa ajung cineva, dar intai vreau sa ajung la liceu si acolo chiar o sa invat pentru a lua bacu. oricum multumesc mult pentru raspuns, chiar merita funda!

| Littleman11 a răspuns (pentru sbafbsvlisach):

Simplu, sunt 90% dintre studenti care invata, obligati de parinti sau de societate si 5% care isi dau seama ca is sclavi ai societatii si ca sistemu de invatamant e de ****, acuma suntem in perioada de tranzitie de la sistemu comunist la ceva nou, ceva potrivit pentru noile generatii, mai mult de 70% dintre profesori adopta regimu comunist, da intr-adevar nu zic ca elevii nu sunt de vina ca nu invata, dar, sunt persoane carora nu le place sa se urle la ei sau sa fie obligati sa faca ceva, tocmai asta se petrece la scoala si de asta nu invata, in cazu meu am ramas un an doar din cauza ca nu imi placea clasa in care eram, aveam 3 sfert din clasa numa cocalari, ma rog asta este alta poveste, nu te lua de copii ca nu sunt ei de vina, in mare parte este sistemu de invatamant si parintii, o sa vezi copii care nu pot sa invete si cu toate astea fiind obligati de parinti se straduiesc sa ia un 5 si sa treaca si o sa vezi copii care pot, sunt "obligati" de parinti si cu toate astea nu invata de un 5 pentru ca nu le place, am intrebat cativa elevi de ce nu le place sa-nvete si 1 mi-a raspuns, citez "Ok, sa zicem ca eu invat, un prieten de-a lu' tata este taran, s-a mutat la tara sa creasca vaci si are 3 facultati, in schimb un dobitoc care trece pe spaga si din cauza pilelor este inginer si are salar de 2000 de euro ( asta in strainatate) ". Un copil daca nu e invatat nu se gandeste la viitor, sunt foarte putini copii constinciosi, tu spui ca te-ai gandit ca o sa ajungi un cersetor fara bani? ei bine tu n-ai avut oportunitatiile generatiei actuale, cunosc copii care traiesc singuri de la 15 ani, au doar 10 clase si se intretin singuri, asta de ce? pentru ca sunt descurcareti si isi fac relatii, da intr-adear din punct de vedere etic un cetatean model ar trebui sa invete la scoala, la liceu, la facultate, dupa devine un om plictisitor care o sa munceasca in continuare. In ziua de azi munca este promovata, se zice ca o data cu munca vine si distractia, ei bine, daca tu nu te distrezi cand esti elev, in gimaniu si liceu, atunci cand o vei face? cand vei avea o familie si te va intreba copilul tau ce faceai cand erai de varsta lui? ce ii vei spune? " Aaa, pff, faceam multe, cum ar fi., invatam, dupa care mai munceam prin casa si ma culcam" sa stii ca perceptia ta despre lume este foarte puerila, daca tu crezi ca cu invatatu ajungi orice in viata esti un om orb, esti orbit de minciunile instaurate de stat in capu' tau, de cand esti mic esti indoctrinat cu diverse. Hai gata ca deviem de la subiect. Omu' te-a intrebat ce se intampla daca ramane in clasa a 8a, nu te-a rugat sa-i tii lecitle tale de etica, inainte sa spui ceva, incearca sa nu iesi din context, mai ales cu teme care nu sunt pentru tine, nu e asa de "frumoasa si buna" lumea din ziua de azi, oamenii si societatea sunt mult mai infricosatori de cat par.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ca trebuie sa mai ramai inca la 2 materii ca sa repetii clasa a 8 a. oricum pune-te cu burta pe carte, nu sarii cu gura la profesorii si nu lipsii
de la ore. succes!

| CrazyRat a răspuns:

Daca te cumintesti o sa fi iertat.
In a 8-a am ramas corigent la fizica din cauza comportamentului (ma enervam din orice, probleme cu nervi etc).
Dar dupa aia mi-am cerut scuze si inainte sa se gate scoala si in timpul corigentei. Da mo trecut intr-un final. laughing
Si mai stiu si cazuri mai rele ca ale tale si or trecut numa nu te duce chiar bata(sa nai habar absolut nimic), important ii sa fi mai prezent la ore si sa taci din gura cand iti zice ceva laughing

| mary4048 a răspuns:

Dupa cum scrii, eu te-as fi lasat corigent si la limba romana!

| ioneldan explică (pentru mary4048):

Eram obosit. nu va uitati cat era ora?

| mary4048 a răspuns (pentru ioneldan):

Asta nu este o scuza!

| sbafbsvlisach a răspuns:

Wow,stii chiar nu ma asteptam sa-mi dai funda la tot ce am zis.Asta chiar e ciudat:-s