Nu esti singur pe lumea asta nici daca ai vrea, degeaba vrei daca nu actionezi sa vb cu cineva, vb cu oricine totul incepe de undeva
Salut! Nu plange dupa prieteni ca apoi o sa plangi din cauza lor.
Si incurajarea: viata-i grea, da' trece.
Cu ce te ajută încurajările pe internet de la nişte străini, în condiţiile în care tu nu eşti capabil să captezi atenţia cuiva ca sa-ţi faci prieteni.
Crezi ca esti diferit, si ca restul nu te inteleg.Calin,am o intrebare pentru tine,cum te-ai comporta daca de maine ai sti ca nu o sa mai fi deprimat, si ai sti ca o sa-ti faci multi prieteni? Gandeste-te la cum ai arata, pozitia corpului, respiratia, gadurile tale, expresia fetei..Totul! Inchide ochi si traieste acea zi urmarind fiecare detaliu.
Spune-mi calin, cum te veiz?
Salut, Calin
Cu totii avem momente mai grele in viata. Nu e cazul sa disperi. Linisteste-te, si accepta-te asa cum esti.
Priveste partea buna, daca esti mai singuratic, atunci doar oamenii care iti merita prietenia cu adevarat se pot apropia de tine.
Traieste-ti viata in ritmul tau. Daca vrei sa fii mai sociabil, fii mai sociabil. Dar nu incerca sa exagerezi din prima. Nu ai fi tu insuti.
Ieşi pe afară mai mult, fă-ţi prieten o persoană ' cunoscută ' şi umblă cu ea, fă-te plăcut, iar apoi te vei împrietenii şi cu prietenii persoanei pe care ai cunosuto, am ameţit.
Salut.