| Popescu1Andrei2 a întrebat:

sunt foarte rusinos si ma inrosesc repede si asta nu este bine mai ales ca sunt baiat.Un sfat?

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Infrange-ti "temerile". Rusinea o sa dispara odata cu experienta. Daca ti-e rusine sa vorbesti cu fete, de exemplu, dupa ce vorbesti cu 5-6 fete nu o sa-ti mai fie rusine. Dar de rusine nu ai cum sa scapi integral si definitiv, e o emotie pe care toti o avem si rosirea obrajilor e o reactie normala pe care nu o poti suprima. Si sa stii ca nu e nimic rau in asta. O sa fie oameni care rad de tine, pentru ca asta e... Dar as zice ca majoritatea fetelor considera asta dragut, sa te vada ca rosesti inseamna ca simti ceva pentru ele, si asta nu o poti falsifica. Tu decizi. happy Eu zic sa mai profiti de asta cat timp mai dispui de ea, ca o sa dispara cu timpul.

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

De ce nu e bine? Că nu poți fi tiparul alpha de care tot vorbea ray? Încearcă să te accepții așa cum ești și să îți apreciezi anumite caracteristici.

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Tiparul ala alfa e genetic te nasti cu el

| RAY a răspuns (pentru T0T):

E normal sa isi fie rusine cateodata tuturor ne este nu vad ce e anormal in asta? daca asa esti nu rebie sa te scimbi, scimbarea duce la frustrare, nu trebuie sa fi ca alti, fiecare e unicat in felul lui de a fi parerea mea

| RainmakerX a răspuns:

Stai linistit, exista multe fete care prefera baietii de genul.

Nu este un lucru rau, din contra... multe dintre ele se simt bine cand vad ca rosesti.

| justanotheruser99 a răspuns:

De ce? Mie mi se pare chiar simpatic sa vezi un băiat așa mai timid cum roșește. Adică la ce tupeu au unii, mai rar vezi așa ceva, dar in fine. Încearcă sa nu te lași afectat de ce spun alții, ignora-i daca se poate. Iar despre problema ta, ai nevoie de puțin curaj, cu timpul devi "imun" sau înveți sa îți controlezi reacțiile. happy