| steffybossu a întrebat:

Sunt in cl a V-a si sunt cel msi destept copil din clasa (Nu ma dau mare), si toata lumea se ia de mi e (Imi zic tocilar, etc.). Cel mai rau a fost cand media generala a mea a fost 10.00 si imi spuneau ca am noroc caci tatal meu imi e profesor. Cum fac sa scap de ironiile colegilor mei?

P.S: Nu ma dau mare in aceasta intrebare.

Răspuns Câştigător
| AssaSinNKidD a răspuns:

Heii... Te inteleg. Incearca sa nu ii bagi in seama. Ei fac asta doar pentru ca le este ciuda. Cine iti este prieten adevarat nu te critica. Poti sa scapi de ironiile colegilor tai usor: Nu ii baga in seama. Esti un copil de nota 10 si cred ca poti sa faci asta.

Sper ca te-am ajutat. Fundita? :*

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Atitudinea ta e problema.
Faptul ca inveti foarte bine nu te face destept. Incearca sa socializezi cu colegii tai, sa te consideri egal printre ei, si iti garantez ca nu vei mai avea probleme.

| Lαrisα a răspuns:

Nu ii baga in seama. Nu e ceva rau sa inveti bine, ba dimpotriva. Si mie mi-a iesit media in clasa a5a tot 10.00. happy

| tsal24 a răspuns:

Mai Stefane e normal sa fie invidiosi pe tine, ei au note mai mici. Oamenii care te vor invidia si te vor ura pentru succesul tau vor fi cei care nu au reusit sa realizeze cat ai reusit tu. Niciodata nu vei fi invidiat de cei care au mai mult decat tine, ci de cei care au mai putin.

| darimen a răspuns:

Frate,sa stii ca si eu am trecut cu asta dar nu acum la sfarsitul clasei a V-a ci dupa o teza la mate pe semastrul I zicand ca am luat 10 pentru ca mama mea e invatatoare acolo la scoala.