| AdrienWH a întrebat:

Salut tpu.Sunt in clasa a6a si stau in banca cu un copil cu probleme.Tin sa mentionez ca el trebuia sa fie in clasa a8a dar nu a fost dat la scoala la momentul potrivit din cauza bolii.El nu vorbeste clar si la orice il intrebi (de exemplu Ce culoare e asta? Cum te cheama? Ce faci? etc) el raspunde cu,, Nu stiu". Iar cand eram in clasele mai mici mama lui venea mereu in fiecare pauza la el...Cateodata mai scoate si sunete dar mai rar.Intrebarea mea este...Stiti de ce boala sufera acest copil? p.s nu vreau raspunsuri jignitoare sau rautacioase

Răspuns Câştigător
| LoredanaS19 a răspuns:

Are probabil un fel de handicap dar nu dus la extrem, si eu aveam in generală un coleg cu CES si făcea asemanator si uneori scuipa pe banca apoi lingea, dar l-am acceptat cu toţii asa cum este si acum ca o crescut este mult mai realist ca inainte, deci revenind la situaţie asigurat are ces sau un minim handicap happy multa sănătate din partea meahappy

2 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Nu stiu, dar conteaza mult sa te porti frumos cu el.

| user123654 a răspuns:

E posibil să fie autism. Cred că ai putea să-l întrebi pe diriginte. Din punctul meu de vedere, mi se pare corect și important ca toți să știți ce problemă are, să îl înțelegeți și să îl acceptați așa cum e. happy