anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știu ca pare incredibil de spus așa ceva dar aș vrea sa fiu lămurit.
Exista reîncarnare după moarte? De ce va întreb asta? Eu cred ca cândva am fost femeie, cum adică? Va spun chiar acum.
Am momente când ma uit atent la fetele (chip) bărbaților in special celor cu parul creț și îmi creeez scene de masochism. (îmi doresc sa am lesa la gât și sa fiu tras brusc "bruscat") Toate acestea nu am făcut cu nimeni pana acum pentru ca îmi este rușine sa îndrăznesc sa cer așa ceva. Este vreun pacat doar faptul ca am in minte așa ceva? Am un prieten de mulți ani și ne permitem. El are parul creț in cap și îmi da voie sa il trag de par nu brusc. Ceva psihic am in cap dacă vorbim de psihologie.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu cred ca e legata de reincarnare fetisul tau dar mai rau ar fi daca ar fi reala si sa te nasti tigan dupa, roaga-l pe dumnezeu sa te tina in paradis cand mori asa vei fi fericit

| MariusMarin86 a răspuns (pentru mgtow):

Crede-ma ca numai imagini de masochism am in cap. asta nu e bine. uneor vorbesc singur in gând când ma uit ținta la privirea unui bărbat. parca privirea lui îmi spune cine sunt și ce vreau. in acel moment când ma uit la el vorbesc singur in gând și ma întreb. "Dacă ma lega asta?, dacă ma baga in sac?" Și tot felul de imagini ciudate. Sper sa nu mi-se întâmple vreodată asta realitate.

| Violleta2022 a răspuns:

Baiete, tu ai mari probleme psihice, de aceea ai halucinatii si te crezi femeie.

| Catrice a răspuns:

Sinteză:
Ești băiat. Ai un prieten creț. Tipul te lasă să-l tragi de păr. Îți place să fii bruscat.
Mergi pe strada și îți închipui scene masochiste cu alți tipi creţi. Prietenul ăla ar fi dispus să-ți îndeplinească fantezia, dar ți-e rușine să-i ceri(nu vad ce ai avea de pierdut).
Înafara ca tu inconștient îți dorești să faci anumite lucruri cu prietenul tău, ce legătură are asta cu reincarnarea?

Poate doar partea asta:
Tulburările orientării sexuale umane au fost considerate multă vreme o chesiune de liber arbitru, o tendinţă videncabilă prin voinţă. Totuşi, recent, s-a demonstrat contrariul şi s-a constatat că până la 3% din populaţia planetei dezvoltă sau conştientizează o aplecare aproape integral homosexuală în adolescenţă sau o are chiar ca urmare a unor tipare genetice. Rămâne însă de domeniul enigmei ce anume cauzează incontestabil incertitudinile sexuale şi daca este vorba de influenţa mediului, de educaţie, de biologie, sau chiar despre ceva de altă natură. Dacă homosexualitatea este rezultatul unei foste încarnări într-o fiinţă de sex opus celui din viaţa actuală? Este posibil, având în vedere că de multe ori subiecţii aflaţi sub efectul regresiei hipnotice povestesc despre viaţa imediat anterioare ca din perspectiva unei persoane de sex diferit. Prin urmare, s-ar putea ca intersectarea de sexe manifestată prin reîncarnare să aibă un impact profund asupra fiinţei. Probabil că oamenii cu asemenea reminiscenţe se identifică cu genul lor sexual anterior şi reţin multe dintre caracteristicile posedate înainte. Prin urmare, un bărbat ar putea fi atras de un alt bărbat ca urmare a orientărilor feminine moştenite, indiferent de gradul de masculinitate pe care îl are în alte zone ale vieţii prezente. Deşi se află departe de a reprezenta o dovadă solidă a reîncarnării, homosexualitatea, bisexualitatea, travestirea şi chiar pedofilia pot analizate, poate forţat, şi din perspectiva unui bagaj dintr-o viaţă anterioară.

| Andreeush a răspuns:

Religia ortodoxa nu crede in asa ceva. Preotii sunt de parere ca este un mare pacat sa credem in reincarnare. Budistii sunt cei care cred in reincarnare, ei cred ca te poti reincarna datorita faptelor tale. Daca ai fost rau te reincarnezi intr-o rama sau un gandac dupa parerea lor.