| Florin181997 a întrebat:

Trebuie sa ba spun ceva important! Acum câteva lunI, într.o noapte am visat ca pe un câmp (unde am eu pmant) se ascunde o comoara la baza unui copac. Când m.am trezit nu am luat în seama visul crezând ca este un simplu vis. A doua noapte la fel, același vis, aceeasi comoara la baza copacului. Nici de aceasta data nu am luat visul în seama crezând ca e un vis oarecare. După câteva săptămâni, am visat același vis încă 2 zile la rand. Însa mare fu mirarea mea când sora mea mai mare a venit la mine și mi.a spus; "Ști, noaptea trecuta am visat ca pe locul nostru la baza unui copac ar fi o comoara"! Am fost șocat de ceea ce mi.a spus mai ales ca eu nu am spus nimănui de visul meu. Întrebare mea este, credeți ca poate fi o comoara acolo? Merita sa sap? Mtumesc. FUNDA.

4 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Sapa, dar ai grija sa nu strici radacinile copacului.

| OldSoul a răspuns:

Cauti sa imprumuti un detector de metale si aia este.
Daca chiar vei gasi comoara, te rog sa imi lasi si mie un mesaj, mi-ar prinde bine sa stiu ca, chiar exista o legatura intre vise si realitate (in unele cazuri).
Iar daca nu gasesti nici o comoara, probabil a fost un joc la nivelul subconstientului facut de cineva care se pricepe la asa ceva.

| WaterDrop a răspuns:

Daca 10 persoane iti spun ca esti beat, atunci te duci si te culci. Deci pune mana pe lopata (dupa ce iti revii din betie)

| LostInPark a răspuns:

Sigur e ceva acolo!
Sapa, pune trotil! Daca nu-i nic, te muti sub casa.Nu te lasa!