| Adyy5 a întrebat:

Un coleg care sta in banca din fata a inceput sa ma evite.
Vorbeam câteodată inainte si facea multe glume cu mine stand in spatele lui ca mno, se plictisea.
De la un timp(cateva zile)nu mai vorbeste cu mine ca inainte (Nici inainte nu prea vorbeam, dar acum conversațiile noastre s-au rarit) si cand ii iau lucrurile devine serios si se supara.Inainte nu făcea asa, ne distram, doar glumesc cu el.
Oare asta sa fie cauza? Eu sunt mai batausa si deseori ne batem in joaca.
Acum o saptamana am sărit in spatele lui pentru ca mi-a supărat prietena si am cazut amândoi.Colegii au inceput sa spuna ca îl plac.Mai spuneau ca l-as plăcea si cand vorbeam.
Eu nu vorbesc aproape deloc cu colegii fiind mai timida si nu stiu despre ce au discutat atunci.
Poate prietenii lui au vorbit cu el si l-au tachinat spunând ca il plac din moment ce acum e mai rece.
Nu stiu, e doar o presupunere.N-am auzit si vazut nimic.
Atractivă fizic nu prea sunt si ceilalti ma cam exclud pentru ca sunt mai ciudatica, nu sunt ca ei.Cel putin asa cred deoarece colegele mele vorbesc între ele si eu stau mereu pe margine.
Oare de asta ma evita? Nu vrea sa creadă ceilalți ca il plac sau el pe mine pentru felul meu de a fi?

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Ceva l-a suparat, e clar asta. Lasa lucrurile sa se aseze un timp pe urma poti sa-l intrebi ce s-a intamplat daca nu revine singur la starea de dinainte.

12 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Incerc sa-mi imaginez cum poti fi timida si batausa in acelasi timp.

Răspuns utilizator avertizat
| Crackman a răspuns:

Oameni sunt rai mai ales la varsta frageda, este posibil ca el sa se fi sictirit de viata ( desi nu a dat de greuwinking p ) sau evita datorita glumelor proasta...

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Poate nu mai are chef de tine, ai facut ceva ce l-a enervat/ceva ce l-a facut sa isi schimbe parerea despre tine sau i s-a intamplat ceva si nu are chef de prostelile tale.

| ionutrusin a răspuns:

Poate te place, dar nu vrea sa recunoasca.