Ma uitam saptamana trecuta la emisiunea Te vreau langa mine si la paravan, pentru o tipa frizerita, destul de la locul ei la prima vedere, deloc pitipoanca, ba chiar cu vocabular si o atitudine ok, au venit doi baieti deodata. Unul dintre ei un tip la locul lui, hair stylist parca, altul un fel de gibon uman, foarte indraznet si obraznic, statea in picioare cu mainile si picioarele departate de corp "dansand" ca aia din vestul salbatic. E usor de ghicit ca fata a ales gibonul la o prima impresie, a plecat la o intalnire si cum era de asteptat a venit inapoi dezamagita.
Mie imi pare rau s-o spun dar multe din fetele si femeile din ziua de azi sunt niste jigodii, e greu sa gasesti o fata asezata, care sa nu fie pitipoanca sau isterica sau cel mai rau - materialista pana in maduva oaselor.
Ai un pic tendinta initiala de a reactiona gresit la astfel de lucruri, asta din spusele tale. Chiar daca ar fi deja gay, obosit de a lupta cu femeile nebune cu care a avut de-a face, si te-ar aborda un astfel de tip, nu vad zau de ce ai fi agresiv, indiferent in ce masura. Gandeste-te mai repede si la celalalt asa cum vad ca ai facut-o pana la urma, si trateaza problema un pic mai relaxat.
Nu ma intelege gresit, nu e ca m-am dus la el co o falca in cer alta in pamant, doar m-am dus si i-am zis" ai ceva cu cu mine ca vad ca te tot holbezi atat?". ma enerveaza cand lumea se uita asa ca tembeli.
ca o mica intrebare ca te-am observat ca raspunzi pe aici, ce naiba poate face un baiat sa gaseasca o fata la locul ei in ziua de azi. saracul ala m-a intrebat, dar ma uitam ca prostul la el, si i-am raspuns ca eu unu, imi iau mai mult timp sa cunosc o fata, si dupa o intreb daca vrea sa iesim la o intalnire si restul, dar nu era prea "multumit" dar era prea de treaba sa imi zica, cred .
Ma gandesc ca o solutie mai buna ar fi s-o caute printr-un site specializat de socializare romantica pe internet. Fetele cuminti sunt cam greu de gasit prin cluburi, baruri etc. Poate una cuminte si potrivita pentru cineva la fel de cuminte isi lasa mai curand un anunt matrimonial pe net.
Deci l-ai judecat gresit pe baiat. De unde era sa fi stiut? Deci, eu zic ca ar fi un amic foarte bun, caci impartiti aceleasi idei, aproximativ, iar un amic, sa nu zis prieten, trebuie sa aiba foarte multe in comun cu tine, sa se asemene cu tine, pentru a fi efectiv amici buni. Deci, nu prea stiu care o fi fost intrebarea, asa ca dau mai multe raspunsuri.
Normal ca el e victima, dar totusi, la asemenea varsta ar trebui sa recunoasca cat de cat care-i parasuta prapadita si care nu-i. Asa ca, cascati ochii si invatati din tot ce vedeti si observati.
Intr-adevar pare a fi de treaba omul, chiar bine ca l-ai gasit, puteti fi amici buni. Parerea mea e ca v-a ''lovit'' norocul pe amandoi
Sa va tina mult amicia!
Vom vedea
Fi optimist! Nu iti pare bine ca ai gasit pe cineva care e pe aceeasi ''frcventa' cu tine? Capul sus si zambeste!
Nu sunt nici optimist nici negativist, doar realist. au mai fost inaintea lui si s-au dovedit a fii curve, asa ca nu e ca ma astept la altceva, dar cum am zis, to be continued
Ei, stai cu ochii in patru si nu ai ce sa pierzi. Bafta!
Am citit doar primele 5 rânduri, cred. Si eu sunt la fel ca ala. Nu, nu suntem gay. Observ ca întrebările tale mai conversationale urmează acelasi pattern. Intrigant. Daca îmi dai reply presimt ca asta se traduce prin: poate era nevoie sa citesti tot cearșaful. Sincer, mă cam dor ochii acum, deja am făcut asta toata ziua si sunt si pe telefon.
Am citit si restul. Chiar mentin ce am spus. Doar cateva randuri au fost suficiente. Nu inteleg judecata ta cam superficiala de a ti se parea normal ca "orice baiat/barbat sa...".
Si noul tau amic poate sa faca o pauza. Cand vrei sa te bagi intr-o relatie e greu. Nu poti sa te bagi cu prima care iese in cale. Adica unii prea considera lucrul asta asa grosier gen 2 bucati de carne se intalnesc si se plac si gata.
Emilia19 întreabă: