| BRG a întrebat:

vă pare rău de dispariția Mălinei Olinescu? Ce crede ți că a împins o să facă acest gest necugetat? Vă plăcea muzica ei, de fapt nici nu s au dat prea mult la radio melodiile ei. Exact ca și Mădălina Manole, casa de discuri nu o m ai solicitau la concerte, și de aceea s a sinucis? Sau din dragoste s a sinucis? Sau o fi omorît o și pe ea cineva, și momentan totul este învăluit in misterul sinuciderii. Dumneavoastră cum comentați.

Răspuns Câştigător
| stejara2 a răspuns:

Imi pare rau! Tot mai multi cantareti aleg un astfel de ultim gest pe lume, sa isi curme singuri viata plina de regrete,neimpliniri!
Nu suntem noi in masura sa le judecam viata,alegerile sau faptul ca s-au sinucis!
,, Sa mori ranit din dragoste"asa a patit si ea, poate ca faptul ca i-au refuzat concertele nu a durut-o asa de tare cat faptul ca nu se simtea implinita din punct de vedere sufletesc!

2 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Daaa, am aflat cu stupoare azi-dimineata, ce pacat de ea imi placea ce fel canta, a ales aceeasi cale de a rezolva problemele personala la fel ca si Madalina Manole! Mare pacat era asa de tanara, ce cruda e viata cu altii care uite cum cad in depresie si aleg sa rezolve prntr-un act necugetata! Dimnezeu sa o aiba in paza lui si sa-i fie tarana usoara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer abia dupa ce s-a sinucis am auzit pentru prima data de ea in viata mea asa ca dumnezeu s-o ierte.

Întrebări similare